Bolsjoj reizen neemt je mee naar St. Petersburg, het Venetië van het Noorden

Moskou is onmiskenbaar de hoofdstad van een groots land. Vandaag de dag is Moskou met ca. 14 miljoen inwoners één van de grootste steden van Europa.

Moskou & St. Petersburg, de schatkamers van Rusland!

Veel gebouwen worden vandaag de dag in hun oude glorie herstelt. De stad herbergt een overvloed aan prachtige gebouwen en imposante monumenten. De meest bekende bezienswaardigheden zijn natuurlijk het Kremlin dat al eeuwen het centrum van de Russische macht symboliseert en het Rode Plein met de magnifieke Basiliuskathedraal. Ook de metrostations zijn wereldberoemd en mogen niet gemist worden.

 

 

St. Petersburg, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, is een stad van pracht en praal. Het grootste gedeelte werd in het water gebouwd. Het netwerk van rivieren, grachten en kanalen dragen bij aan de unieke sfeer van deze keizerlijke stad. Honderden fraai versierde bruggen verbinden de eilandjes met elkaar. Een rondvaart is zeker de moeite waard. Op het gebied van cultuur spant St. Petersburg absoluut de kroon. De stad telt meer dan negentig musea, veelal ondergebracht in prachtige paleizen of andere historische gebouwen. Sommige zijn wereldberoemd zoals de Hermitage, het Winterpaleis van tsarina Elisabeth.

 

 

Wij bieden deze fantastische twee steden in een 7, 8, 9 of 10 daagse combinatie maar ook als onderdeel van een 12 daagse groepsreis per riviercruise over de Wolga. Tevens verzorgen wij ook het gehele visa traject voor Rusland maar ook China en Mongolië.

Bolsjoj reizen, naast Rusland expert ook gespecialiseerd in:

De Trans Siberië Express, de 19 daagse treinreis van Moskou naar Vladivostok
Verschillende individuele rondreizen door Mongolië
Steden-, en groepsreizen door China, vanaf 15 dagen
Steden-, en groepsreizen Georgië, Armenië
Groepsreizen door alle Baltische landen, en citytrips Riga, Tallinn en Vilnius

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.