Plaswijckpark doneert aan de voedselbank

In het weekend van 2 en 3 februari opende Plaswijckpark een nieuwe speellocatie: Speelcafé ’t Theater. Het was een feestelijk weekend met veel leuke activiteiten. Tijdens de opening maakte Plaswijckpark een mooie donatie aan Voedselbank Hilligersberg/ Schiebroek.

Het leukste kinderfeestje

Tijdens het openingsweekend van Speelcafé ’t Theater kon je je laten schminken, was er een ballonnenvouwer, een goochelshow en een feestelijke theatervoorstelling. Bij binnenkomst werd je verwelkomd met een rode loper en een welkomstdrankje. Jaarlijks doneert Plaswijckpark aan de Voedselbank. Ook dit jaar werden er 60 kinderfeestjes overhandigd aan Voedselbank Hilligersberg/ Schiebroek. De vouchers die hiervoor gemaakt zijn, zijn gedoneerd door drukkerij Plusprint. Plaswijckpark hoopt mede hierdoor kinderen een onvergetelijke verjaardag te bieden.

 

 

Het Speelcafé is dagelijks geopend. Het horecapunt is iedere woensdag, in het weekend en tijdens de schoolvakanties geopend. Je kunt op deze dagen genieten van heerlijke pizza’s, leuke theatervoorstellingen en blokkenbouw plezier!

 

 

 

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

 

Comments are closed.