Alle valentijns mogen gratis mee op speeddate naar het Tikibad van Duinrell

Duinrell viert de liefde wel heel groots met een speciale Valentijnsdag-actie. Op 14 februari mogen namelijk alle geliefden hun valentijn helemaal gratis meenemen op speeddate naar het Tikibad. Via de website kun je voor jou en jouw valentijn twee entreetickets bestellen voor de prijs van één. Dat scheelt mooi 22,50 euro. Uniek, want dit is de allereerste keer dat Duinrell op zo’n grote schaal gratis tickets aan zo’n breed publiek weggeeft.

Speeddate in het Tikibad

Duinrell viert de liefde wel heel groots met een speciale Valentijnsdag-actie. Op 14 februari mogen namelijk alle geliefden hun valentijn helemaal gratis meenemen op speeddate naar het Tikibad. Uniek, want dit is de allereerste keer dat Duinrell op zo’n grote schaal gratis tickets aan zo’n breed publiek weggeeft.

 

 

Moet het een speeddate zijn? ‘Nee, natuurlijk niet! Liefde kun je ook voelen voor je beste vriend, neef, nicht of zus … dus, nee … bij Duinrell zijn we niet zo van die regeltjes, ook zij mogen gratis mee naar binnen’, benadrukt Lisanne.

 

 

Dus verras je date, lover, beste vriend of vriendin of andere dierbare op 14 februari 2019 met een wel heel bijzonder avondje uit: een speeddate in het Tikibad van Duinrell. Stap samen in een tweepersoonsband en glijd romantisch, onder de sterrenhemel door, van de glijbanen Moonlight en Starfright of raas met grote speed naar beneden in de glijbanen Blits en de Flits.Voor deze exclusieve Valentijnsdag-actie zijn maximaal 400 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij (op= op). Lisanne geeft bovendien aan dat het Tikibad ook helemaal in de stijl zal zijn van de liefde: compleet met hartjesballonnen en een rode loper.

Openingstijden Tikibad

Op donderdag 14 februari 2019 is het Tikibad open van 16.00 uur tot 21.30 uur. Via www.duinrell.nl/valentijn kun je twee tickets bestellen voor de prijs van één. Met z’n tweeën kom je dus binnen voor een totaalprijs van € 22,50.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.