Actief avontuur middenin Engeland

Recht door de vallei, de bergen op of het water in? Sheffield is de perfecte bestemming voor wie het liefst altijd buiten is. Deze Engelse outdoor stad ligt op anderhalf uur treinen vanaf Manchester en twee uur van Londen vandaan. Omringd door glooiende heuvels, rivieren, hoge rotsen en diepe dalen. Of je nu kiest voor de mountainbike, de wandelschoenen uit de kast trekt of juist een duik wil nemen in een fris meertje midden in de natuur – hier zit je goed.

Het avontuur begint al binnenin de stad, waar een Nationaal Park compleet met bike trail te vinden is. Een weekend break met je vrienden, je grote liefde of een sportteam is zo geboekt. De gloednieuwe website theoutdoorcity.co.uk vertelt je er alles over.

 

 

Sheffield = outdoor

Zin in een weekendje weg? Hoog tijd voor een avontuurlijke bestemming waar nog niet iedereen is geweest! Sheffield combineert het stadsleven vol gezellige pubs, goede restaurants en hippe clubs met ongerepte natuur, zowel binnen als buiten de stadsgrenzen. De charme van de stad in combinatie met de mindset van de locale bevolking zorgt een levendige sfeer in het centrum van Sheffield. Laat de adrenaline lekker stromen, terwijl je met de mountainbike door de heuvels scheurt. Overwin jezelf en klim naar grote hoogten of bedwing de gigantische keien die overal rond de stad te vinden zijn. Ga lekker zwemmen in rotspoelen, fietsen naar de dorpen in de omgeving of doe een yogasessie in de natuur. Hiken, klimmen, hardlopen, de heuvels op rennen – welke buitenactiviteit je ook kunt bedenken en op ieder niveau, meer outdoor dan Sheffield wordt het niet!

 

 

Met één blik op de gloednieuwe website theoutdoorcity.co.uk krijg je gelijk zin in een sportieve break naar Sheffield. De website geeft overzichtelijk weer wat avonturiers kunnen verwachten tijdens een lang weekend naar de outdoor city van het Verenigd Koninkrijk. Met handige tools kun je activiteiten gelijk inplannen en zien wat voor events er allemaal op de agenda staan. Sheffield is de ideale bestemming om met een groep vrienden een trip te plannen, maar ook perfect voor team building met collega’s of voor de actieve verliefde koppels onder ons.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.