Ga op reis met Holland America Line’s ‘Waarom niet nu?’ aanbieding

In aanloop naar het komende boekingsseizoen lanceert Holland America Line de ‘Waarom niet nu?’ aanbieding om slimme reizigers te verleiden vooruit te plannen. De speciale aanbieding geldt op cruises vanaf de zomer van 2019 tot aan de lente van 2020.

Gratis upgrades

Reizigers ontvangen gratis stateroom upgrades, een drankenpakket en kortingen op excursies. Gasten die een suite boeken, ontvangen daarnaast een boordtegoed tot $600.

Het gratis drankenpakket geldt voor alle cruises met vertrek uit Europa. Dit Signature drankenpakket kent een waarde van maar liefst $52 per persoon per dag. Deze speciale aanbieding richt zich op ‘first time cruisers’ en is alleen van toepassing indien voor 31 januari 2019 wordt geboekt.

 

 

Wanneer men een cruise naar de Middellandse Zee boekt, zijn daarnaast ook nog zowel de vluchten als transfers van luchthaven naar cruiseterminal inbegrepen. Een voorbeeld hiervan is een 10-daagse cruise met de Koningsdam vanuit Rome op 10 mei voor slechts €1999 per persoon. Deze Fly&Cruise actie geldt tot en met 28 februari 2019.

Grote stimulans

“Speciale aanbiedingen als de ‘Waarom niet nu?’ promotie zijn een grote stimulans om reizigers te overtuigen hun cruisevakantie tijdig te boeken en het aankomende boekingsseizoen is de perfecte periode om hen vele voordelen te bieden, “ aldus Orlando Ashford, President Holland America Line.

 

 

Onderdeel van de aanbieding is, afhankelijk van vertrekhaven en schip, dat gasten die een binnenhut boeken een gratis upgrade krijgen naar een buitenhut en degenen die een buitenhut boeken, worden geüpgraded naar een balkonhut.

Het boordtegoed tot $600 voor suitegasten kan ingezet worden bij de specialiteitenrestaurants, spa, excursies, aankopen in de winkels, drankjes en meer.

Cruises die in aanmerking komen voor de ‘Waarom niet nu’ aanbieding zijn naast Europa afvaarten o.a. de Alaska Land+Sea Journeys, EXC In-Depth cruises en cruises naar Azië, Australië en Nieuw Zeeland, Canada & New England, het Caribisch gebied, Cuba, Hawaï, de Mexicaanse Riviera, Panamakanaal en Zuid Amerika.

Pinnacle-klasse schepen naar Europa

Reizigers uit Nederland hebben in 2019 de mogelijkheid om een cruise te maken met een van de twee nieuwe Pinnacle-klasse schepen. De Koningsdam gaat van april t/m oktober vanuit Rome cruises maken in de Middellandse Zee. Het allernieuwste schip de Nieuw Statendam, dat begin deze maand in de vaart is gekomen, biedt vanaf mei cruises vanuit Amsterdam naar o.a. Noord Europa, de Baltische Staten en IJsland. De Nieuw Statendam biedt plek aan 2.666 gasten en is voorzien van de allernieuwste faciliteiten waaronder de Rolling Stone Rock Room en visbrasserie Rudi’s Sel de Mer. Een cruise met de Nieuw Statendam vanuit Amsterdam is te boeken vanaf €1199.

Waarom niet nu campagne

De “Waarom niet nu” aanbiedingen borduren voort op de reclamecampagne die Holland America Line eind september op de Nederlandse markt heeft gelanceerd. Deze campagne met de slogan “Holland America Line…waarom niet nu?” heeft als doel de vooroordelen over cruisevakanties die onder vakantiegangers nog veelal heersen, weg te nemen. In drie commercials en 11 korte video’s van ieder twee minuten beleven twee koppels (ervaren en onervaren cruisers) een cruisevakantie in de Middellandse Zee en de Noorse Fjorden. De serie is online te bekijken op YouTube.

De ‘Waarom niet nu’ aanbiedingen zijn te boeken op www.hollandamerica.com. De aanbiedingen lopen tot en met 28 februari. De actie met het gratis drankenpakket voor Europese cruises loopt tot en met 31 januari.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.