De beste après-ski Spotify playlist voor op vakantie

Ga je binnenkort op wintersport? Dan heeft Neckermann Reizen de allerbeste feestmuziek voor je verzameld om de puntjes op de i te zetten! Onze après-ski playlist op Spotify bestaat uit de echte klassiekers en nieuwkomers, maar zorgt gegarandeerd voor een echte wintersportsfeer. Want Neckermann Reizen heeft er alle vertrouwen in dat die sneeuw echt wel gaat vallen!

Wintersport is pas compleet met après-ski

Na een dag op de latten is het heerlijk om uit te rusten met een drankje in je hand. En natuurlijk hoort daar een goed feestje bij! De beste après-ski bestemmingen vind je in Oostenrijk, waarbij Ischgl, Gerlos en Hinterglemm het vaakst de pistes leegtrekken voor een feest in de kroeg of tent.

 

 

Val Thorens in Frankrijk is overigens ook geen verkeerde keuze als je van een biertje houdt. Dus ook goede opties als je een dag even niet sportief wil zijn: het is hier altijd gezellig. De grootste sneeuwkans op dit moment heb je in het zuidelijke stuk van de Alpen, in Italië. Over het algemeen geldt dat januari en februari de meest sneeuwzekere maanden zijn.

Om jouw wintersport compleet te maken, heeft Neckermann Reizen de 50 leukste après-ski nummers op een rijtje gezet op Spotify. Hiervoor hebben ze hun eigen team gevraagd, de wintersportexperts én natuurlijk onze reizigers zelf.

De echte klassiekers staan erin, zoals ‘Hutje op de hei’, ‘Anton aus Tirol’ en ‘Atemlos’. Ook de suggesties van eigen bodem mogen niet ontbreken: De Gebroeders Ko, Snollebollekes, Wolter Kroes en de Lawineboys slaan we zeker niet over. Zo kunnen jullie thuis, in de auto én in jullie accommodatie al beginnen met de pret! Benieuwd waar we je nog meer op laten dansen en zingen? Er is maar één manier om daarachter te komen…

 

 

Luister de playlist op Spotify en abonneer je op het kanaal, want er komen nog veel meer gave playlists voor iedere vakantie.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.