Kom eens wintersport vakantie vieren in een Climatic Health-resort

Wie deze winter op skivakantie naar Galtür (Oostenrijk, Paznaun) gaat, staat een ‘healthy’ wintersport te wachten. De hoogstgelegen bestemming van Oostenrijk stond al bekend als Climatic Health Resort door de zuivere lucht en het gunstige klimaat. Dit jaar wordt er nog een schepje bovenop gedaan met de benoeming door het European Centre for Allergy Rearch Foundation (ECARF) als eerste allergiebestendige bestemming in Oostenrijk.

Galtür focust zich ook op vernieuwingen als het aankomt op wintersporten en de specifieke behoeften van haar gasten. Door de schone atmosfeer kunnen sporten op of naast de piste optimaal worden beoefend. Daarnaast is een aantal accommodaties, restaurants en winkels voorbereid op de komst van gasten met allergieën.

 

 

Zo bieden hotels of appartementen speciaal uitgeruste kamers of speciaal gelabeld voedsel. Op deze manier kunnen mensen met allergieën genieten van een vakantie zonder klachten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.