Booking.com lanceert ‘s werelds meest sprankelende herenhuis in Londen

Het House of Sparkle is klaar voor het feestseizoen en staat in Soho, dé fashion hotspot in hartje Londen. Het is ontworpen voor Booking.com door Christian Cowan, die beroemdheden als Beyoncé, Cardi B en Lady Gaga gekleed heeft en bekend staat om zijn sprankelende bijdrage aan de modewereld dankzij zijn overdadige gebruik van kleur, glitter en glamour.

Alles in dit speciaal ontworpen, vier verdiepingen tellende herenhuis staat in het teken van glitter; van vloer tot plafond, inclusief de slaapkamer, badkamer, kast, eetruimte en woonkamer. De accommodatie straalt elan, weelde en glans uit – de opkomende modetrends van dit seizoen met een gouden, glinsterende gevel, een zwart/wit geblokte hal vol bling en een gedraaide trap in regenboogglitter.

Het House of Sparkle

Het House of Sparkle kan geboekt worden op Booking.com en biedt plek aan maximaal twee gasten. De gelukkigen die er een overnachting boeken worden ondergedompeld in een sprankelende ervaring. Gasten kunnen er ontspannen in een lounge vol roze glitter of in de badkamer douchen tussen blauwe glitterwolken met gigantische zilveren regeninstallaties van lovertjes. Een gordijn van metallic serpentines leidt gasten naar de hoofdslaapkamer, een feestelijke wereld vol metallic piñata-texturen, discoballen en spiegeltjes.

 

 

Er is een welkomstmand vol heerlijke drankjes en snacks, maar ook met glinsterende spelletjes om je in een feestelijke stemming te brengen. Er liggen Christian Cowan-kleren klaar die je aan kan trekken en er is een ruimte voor make-overs boordevol glanzende producten, zodat je deze glitterexperience van top tot teen mee kunt maken. Less is more? Nee hoor, more is more!

Details

  • House of Sparkle is een herenhuis van 185 m² vol glitter, glamour en glans
  • Bij het versieren van het herenhuis is 100 kilo duurzame glitter gebruikt
  • Er zijn 36.000 gouden pailletten gebruikt voor het exterieur van de accommodatie
  • Het interieur is versierd met circa 2 kilometer aan metallic serpentines
  • 52.000 discobal spiegels fonkelen in de slaapkamer

Pepijn Rijvers, Chief Marketing Officer van Booking.com: “Wie wil er nu niet een beetje glans in het leven? Het House of Sparkle is slechts één luxueus voorbeeld van de vele onvergetelijke reiservaringen die de gasten van Booking.com op kunnen doen in de meer dan 5,7 miljoen listings voor vakantiehuizen, woningen, appartementen en andere unieke verblijven op Booking.com. Vol trots bieden we onze klanten een verblijf in het House of Sparkle aan; dat zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn deze feestdagen!”

De leukste hotspots in Londen in een gratis reisgids

Download hem hier, alleen vandaag gratis te downloaden.

 

Boek je verblijf in het House of Sparkle

Dit unieke verblijf kost slechts £99 per nacht en is maar drie nachten beschikbaar (maximumverblijf één nacht, maximaal twee personen per nacht) op 7, 8 en 9 december.

 

 

Het House of Sparkle bevindt zich op Greek Street 19, W1D 4DT, Londen. Boekingen voor 7 december zijn mogelijk vanaf 22 november om 10:00 GMT. Boekingen voor 8 december zijn mogelijk vanaf 27 november om 10:00 GMT. Boekingen voor 9 december zijn mogelijk vanaf 3 december om 10:00 GMT.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.