Beleef nog meer winterplezier met de uitbreidingen in Geilo

Het Noorse wintersportgebied Geilo breidt deze winter uit met twee nieuwe restaurants bovenop de pistes. Daarnaast komt er een betere verbinding tussen Geilohovda en het centrum van Geilo. Met deze veranderingen wordt Geilo een nog veelzijdiger en completer skiresort voor de skiër, snowboarder en wintersportgangers die liever (ook) andere winteractiviteiten ondernemen.

Nieuwe restaurants op de piste

Dit wintersportseizoen hoef je in Geilo allesbehalve op een houtje te bijten. Twee nieuwe restaurants openen de deuren op de piste: vanaf december kun je op de top van de Halstensgård terecht in cafetaria Geilotoppen Cafe. Niet veel later zal Fugleleiken Cafe, op de gelijknamige Fugleleiken, beschikbaar zijn voor lunch en diner.

 

 

Betere verbinding tussen het centrum van Geilo en Geilohovda

De bereikbaarheid tussen de de verschillende pistes in het skigebied van Geilo wordt dankzij een betere verbinding tussen Geilohovda en het centrum van Geilo vergroot. Dit deel is vooral bestemd voor de meer ervaren skiërs. Je kon al makkelijk naar de top van Geilohovda via de skiliften van Geiloheisen en Havsdalen, maar die tijd wordt aanzienlijk verkort wanneer je in het centrum van Geilo zelf verblijft.

 

 

Mooiste treinroute ter wereld

Vanuit Amsterdam vliegen er dagelijks meerdere KLM-vluchten naar Oslo. Vanaf de Noorse hoofdstad rijd je in twee uur naar Geilo, maar ook de trein behoort tot de mogelijkheden. Deze treinroute wordt gezien als een van de mooiste ter wereld.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.