Ga de wintertijd in met het Beleefweekend in deze Zuid-Limburgse gemeenten

Vrijdag 26 tot en met zondag 28 oktober is alweer de achtste editie van het BELEEFWEEKEND in de Cittaslow gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten tijdens de landelijke Nacht van de Nacht & Dag van de Stilte. Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur de ingrediënten van het Beleefweekend. Een weekend vol zinnenprikkeling en activiteiten voor iedereen van 0 tot 100. Dus kom zelf een van de activiteiten beleven!

Dit jaar zijn de activiteiten van het Beleefweekend niet alleen in de gemeente Vaals maar ook in de andere Cittaslow gemeenten Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten. Alle drie de gemeenten zijn in het bezit van het Cittaslow-keurmerk en willen graag verder investeren in de levenskwaliteit van bewoners, bedrijven en bezoekers. Het waarderen van stilte, rust, ruimte en donkerte in het leven van alledag hoort hier nadrukkelijk bij en daar staan we ieder jaar in het laatste weekend van oktober bij stil.

 

 

Tijdens het Beleefweekend heb je dit jaar keus uit maar liefst meer dan 40 verschillende activiteiten om je zintuigen te verwennen. In het donker de stilte van de natuur en nacht beleven doe je natuurlijk met een lantaarntocht in de avond, nacht of vroege ochtendschemering. Of bij sfeervol kaarslicht genieten van een heerlijk diner in één van de deelnemende restaurants of beleef de mysterieuze wereld van sprookjes.

 

 

Zoeken naar stilte kan het hele weekend in diverse vormen; bijvoorbeeld tijdens een ontspannende massage, het kleuren van mandala’s of lekker buiten met een (bezinnings)wandeling, meditatie of yogales. Ervaar zelf hoe het is om schapen te drijven en mis vooral ook niet de stilte ervaringen in één van de vele kapellen of kerken in het Cittaslow Heuvelland maar ontdek ook de stilte tussen de noten en verwen je oren met prachtig muziekspel. Kortom, GENIET en BELEEF het Beleefweekend in al haar facetten van vrijdag 26 t/m zondag 28 oktober!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.