Thomas Cook opent tien nieuwe Cook’s Clubs komende zomer

Thomas Cook, een van ‘s werelds meest toonaangevende reisbedrijven opent in zomer 2019 tien nieuwe Cook’s Club-hotels in Spanje, Griekenland, Turkije, Italië, Egypte, Gambia en Bulgarije.

Dit brengt het totaal aantal Cook’s Clubs op 11 met in totaal bijna 2000 kamers. Elk hotel wordt voorzien van geweldig design, eenvoudige kamers met heerlijk eten, uitstekende drankjes waarbij soundtracks van dj’s aan het zwembad klinken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Chersonissos

De eerste Cook’s Club opende zijn deuren afgelopen juni in Chersonissos, op Kreta en transformeerde een traditioneel hotel aan het strand in een door design geïnspireerd hotel waarmee een ​​nieuwe generatie reizigers wordt aangesproken. In de afgelopen maanden had het hotel een gemiddelde bezettingsgraad van meer dan 93% en verdubbelde het de gemiddelde, dagelijkse kamerprijs ten opzichte van het voorgaande jaar.

 

 

Cook’s Club bouwt voort op het succes van Casa Cook, en breidt diezelfde ontwerpgerichte sfeer uit naar een groter aanbod tegen een meer toegankelijke prijs. Drie van de nieuwe Cook’s Club-hotels die in de pijplijn zitten zijn bestaande smartline-hotels die verbouwt worden. De overige zeven hotels zijn nieuw binnen het eigen-merk portfolio van Thomas Cook. Volgens de geldende strategie wil Thomas Cook het aantal eigen-merk hotels in de komende jaren sterk laten groeien.

“Het is vanaf het begin duidelijk geweest dat mensen dol zijn op het nieuwe Cook’s Club-concept, zegt Enric Noguer, Chief Hotels Officer van Thomas Cook Hotels & Resorts “We weten nu dat het werkt en dat we een merk hebben gecreëerd dat een geheel nieuw type klant aantrekt doormiddel van het samenbrengen van modern design met stadscultuur dat weergegeven wordt in eten, drinken en muziek in een Beach resort.”

“De feedback van klanten is geweldig”

Vervolgt Noguer “de hoge bezettingsgraad gedurende het seizoen en mensen die bereid zijn meer te betalen om een ​​vakantie te krijgen die beter bij hun levensstijl past toont aan dat er behoefte is aan dit type hotels. Dit alles heeft er toe geleidt dat we nog eens tien openingen voor volgend jaar kunnen aankondigen. We kijken er erg naar uit om volgend jaar zomer tienduizenden nieuwe klanten te verwelkomen in onze nieuwe Cook’s Club-hotels.”

 

 

Meer informatie over de nieuw te openen hotels zal in de komende weken worden vrijgegeven. Het eerste hotel zal in mei worden geopend, gevolgd door de anderen die gedurende de zomer van 2019 tot aan de start van de winter worden geopend. Het eigen hotelportfolio van Thomas Cook bestaat uit acht merken, waaronder de premium familie resorts van Sunwing; Adult-only hotels van Sunprime en de Club collectie van Aldiana. Thomas Cook Hotels & Resorts biedt 40.000 kamers op 47 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Noord-Afrika.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.