Logeren in winterse weelde met skilift naast de deur

Op loopafstand van de Wagrainer Grafenberg kabelbaan in het bergdorpje Pongau in SalzburgerLand opent op 1 december 2018 een nieuw sprookjesachtige accommodatie; het luxe chaletdorp Prechtlgut. Op eigen grond van ruim 5000m² verrijzen acht superdeluxe chalets die het motto ‘Wonen in tijden van weleer met alle luxe van nu’ dubbel en dwars waarmaken.

De chalets – variërend in oppervlakte van 85 tot 150m² en geschikt van twee tot acht personen – zijn opgetrokken in natuurhout en natuursteen, uiterst luxeueus ingericht en zeer idyllisch gelegen met zicht op de bergen. Nadere informatie en reserveringen via de website.

 

 

Niets is aan het toeval overgelaten om koppels, families of vriendengroepen tot acht personen in de watten te leggen. De inrichting van de chalets is zowel knus als modern en van alle comform voorzien: open haard, gezellig hoekje, panoramavenster met zicht op de bergen, digitale tv en WLAN, keuken met bakoven, magnetron, vaatwasser, elektrisch fornuis, koffiemachine en koffie-/theebar, wijnkast met temperatuurregeling, sauna-stoomcabine en rustruimte met toegang tot het terras, badkamer met regendouche en vrijstaande badkuip, hottub in het buitengedeelte, groot balkon en terras.

 

 

Met de ligging tegenover de Wagrainer Grafenberg-kabelbaan staan ski- en snowboardfans in een mum van tijd op de Snow Space Salzburg – het samenwerkingsverband van de skigebieden Flachau, Wagrain en St. Johann. Deze regio bestrijkt 120 kilometer piste en vormt het hart van Ski Amadé, Oostenrijks grootste skigebied met in totaal 760 kilometer piste. Vervelen is er bij Snow Space Salzburg niet bij. Overal gratis wifi, meer dan 60 skihutten en après-ski lokaties, Space O Rama met 360 graden uitzicht en meer dan 45 skiliften. Er staat vast nog het een en ander op uw to-do-lijstje tussen de XL-carverpistes, de freeride-hellingen onder de toppen en de uitdagende afdalingen naar het dal. De spectaculaire wereldbeker-helling bijvoorbeeld, te bereiken door een rit met de G-Link-kabelbaan die over het dal heen gaat. De kabelbaan verbindt hoog boven de Prechtlgut chalets de pistes tussen het Alpendorp Wagrain en Flachau. Het centrum van Wagrain ligt op 200 meter afstand met verschillende restaurants.

De afstand Utrecht – Wagrain bedraagt 990 kilometer. De luchthaven van Salzburg ligt op 45 minuten van het skigebied, Klagenfurt op anderhalf uur rijden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.