Brocante-Streek Markt Kerkbrink Hilversum

Op zaterdag 15 sept. a.s. ligt de Kerkbrink in Hilversum van 10 tot 17 uur vol met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan boeken, brocante, kunst, streekproducten, handmade en lifestyle objecten. Tientallen deelnemers bieden tegen betaalbare prijzen zeldzame boeken, mooi curiosa, porselein, bijzondere kunst, aardewerk, glas, luxe waren, heerlijke streekproducten en interessante verzamel spullen uit Moeders en Grootmoeders Tijd aan.

Voor de gesloten V&D kan men nostalgische Verkadealbums, oude Schoolplaten en Landkaarten bewonderen. Kom zeker even een kijkje nemen op de gezellige markt, want er is voor een ieder wel iets te vinden.

 

 

Als het weer ook een beetje wil meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en de Hilversumse middenstand. Een pracht uitgaanstip voor het gehele Gooi en omstreken. De toegang is gratis.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.