Wandel7daagse in Bad Bentheim

Op slechts een steenworp afstand van Enschede ligt de Duitse stad Bad Bentheim: een wandelgebied bij uitstek. Dat komt in het bijzonder tot uitdrukking tijdens de eerste editie van de Wandel7Daagse ‘WANDERbares Bad Bentheim’, georganiseerd door de VVV van Bad Bentheim samen met de plaatselijke ‘Verkehrs- en Kulturverein’. Tijdens de Wandel7daagse, gehouden van 1 tot en met 7 oktober, kunnen wandelliefhebbers het kuuroord Bad Bentheim en omgeving in het kader van verschillende all-in-, actieve en dagarrangementen verkennen.

Bad Bentheim is niet alleen bekend als kuuroord, om zijn kasteel en openluchttheater, maar ook om de unieke natuur: uitgestrekte weilanden en bossen, idyllische veen- en heidelandschappen en oude zandsteengroeves met het ‘Bentheimse Goud’ zorgen ervoor dat de wandeltochten een onvergetelijke ervaring zijn.

 

 

Geïnteresseerden kunnen van 1 tot en met 7 oktober een van de drie all-in-arrangementen boeken, naar keuze voor drie, vijf of zes dagen. Afhankelijk van het aantal dagen overnacht men in een vakantiewoning, pension of een hotel. De wandeltochten variëren in lengte van 6 tot 15 km en worden begeleid door een ervaren gids, die Grafschaft Bentheim op zijn duimpje kent. Hij laat de gasten in gezellige groepen de mooiste plekken van Bad Bentheim zien en heeft op alle vragen een antwoord paraat. Naast de accommodatie en de wandeltochten staan rondleidingen met een gids op het programma, zoals een stadsrondleiding, een verkenningstocht door het kasteel of een bijzondere wandeling met de nachtwaker in de avonduren. Deze uitjes zijn inclusief lunchpakket, koffietafel of riddermaal. Ook een bezoek aan de sauna´s in BadePark Bentheim is inbegrepen. Het driedaagse arrangement is al te boeken vanaf € 139 op basis van een pension en vanaf € 159 voor een hotel, beide inclusief ontbijt.

 

 

Diegenen die in deze periode al een accommodatie hebben geboekt, kunnen kiezen uit drie actieve arrangementen (vijf of zes dagen) inclusief wandeltochten, lunchpakketten, een rondleiding door het kasteel en naar keuze wellness of een riddermaaltijd. Een groot aantal wandelingen kan ook afzonderlijk, voor een halve dag of in de vorm van een dagtocht, worden geboekt.

De all-in-arrangementen kunnen tot en met 24 september worden gereserveerd bij de VVV Bad Bentheim, Schloßstraße 18, 48455 Bad Bentheim, tel. +49 (0)5922 98330, of via e-mail.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.