Ontdek ons landschap met Be­leef­week Lim­burg

Van 14 tot en met 23 september 2018 organiseren diverse partners een week met veel aantrekkelijke activiteiten voor jong en oud, met als belangrijkste thema’s natuur en cultuur. De activiteiten vinden op en rondom vier locaties plaats: Nationaal Park De Maasduinen, De Groote Peel, De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg.

We gaan naar het buitenland om daar te genieten van natuur en cultuur. Hoe mooi onze eigen omgeving is, blijkt uit het feit dat ieder jaar steeds meer toeristen naar Limburg komen. Tijd dus om ons eigen landschap te ontdekken!

 

 

Bijzonder Limburg

De Beleefweek word je aangeboden door Provincie Limburg, IVN, Nationaal Landschap Zuid-Limburg, Nationaal Park De Maasduinen, Nationaal Park De Meinweg en Nationaal Park De Groote Peel. Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder Limburg is en welke verborgen pareltjes er nog te ontdekken zijn.

 

 

Wat is er te doen?

Wil je als inwoner van Limburg of als bezoeker (hernieuwd) kennis maken met al het moois dat jouw omgeving te bieden heeft? Kom dan naar de Beleefweek. Kijk in het overzicht van alle activiteiten en meld je aan! Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten kan via de Facebookpagina en de Instagrampagina van de Beleefweek.

 

 

Ontvang elke dag gratis het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

 

Comments are closed.