Deze winter op stedentrip Istanbul met Corendon

Corendon start deze winter met de verkoop van stedentrips naar Istanbul. Vanaf november tot april worden vier- en vijfdaagse stedentrips aangeboden naar de bruisende metropool.

Een vierdaagse stedentrip is te boeken vanaf 199 euro per persoon. Dit is inclusief de retourvlucht met Turkish Airlines vanaf Amsterdam en een hotelovernachting op basis van logies en ontbijt, variërend van drie- tot vijfsterrenhotels. De stedentrips naar Istanbul zijn boekbaar op corendon.nl.

Smeltkroes van culturen

De stad Istanbul is als smeltkroes van verschillende beschavingen en culturen ongeëvenaard. Imponerende bezienswaardigheden zoals de Hagia Sophia en de Blauwe Moskee weerspiegelen de rijke historie. Het trendy nachtleven en de hypermoderne winkels maken de stad tegelijkertijd tot een hippe bestemming en de immense Grand Bazaar is een magneet voor jong en oud. Atilay Uslu, directeur-eigenaar van Corendon zegt:

“De vraag naar Turkije vakanties neemt weer in sneltreinvaart toe, dus we hebben besloten om Istanbul toe te voegen aan ons aanbod. Ik ben hier erg blij mee, want Istanbul is een geweldige stad. Ik kom er graag en ik ben ervan overtuigd dat dat voor onze reizigers ook zal gelden”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.