Beleef New York Fashion Week aan boord van het alice + olivia Fashion Yacht

Voor New York Fashion Week 2018 is Booking.com voor de eerste keer een samenwerking aangegaan met het modemerk alice + olivia, om reizigers de ongelooflijke kans te bieden een verblijf te boeken aan boord van de Fashion Yacht aan de Chelsea Piers in New York City.

Op 11 september 2018 presenteert alice + olivia de Spring/Summer ‘19 collectie genaamd ‘Passport to Wonderland’ in de Pier59 Studios, een belangrijke locatie voor internationaal geprezen ontwerpers en de mode-industrie. De presentatie van de collectie van alice + olivia wordt gehouden op Stage B, en is mogelijk gemaakt door Booking.com. De ruimte zal worden omgetoverd tot verschillende complexe settings die gasten meenemen naar betoverende locaties, zoals Positano in Italië; Parijs, Marokko en het Engelse platteland, allemaal geïnspireerd op echte bestemmingen die beschikbaar zijn op Booking.com.

 

 

Gasten van de fashionweek die de show van alice + olivia en Booking.com bijwonen, komen aan bij de zuidelijke ingang van de Chelsea Piers, waar ze aan hun interactieve reis naar ‘Wonderland’ beginnen. Gasten worden verwelkomd door de 20 meter lange Fashion Yacht, een unieke accommodatie, exclusief beschikbaar op Booking.com. Het jacht is compleet ingericht in de stijl van alice + olivia, waarmee het ultieme vakantiegevoel wordt opgeroepen. Op weg naar boven, naar de Pier59 Studios, hangen foto’s en illustraties van verschillende bestemmingen, die verwijzen naar accommodaties op Booking.com. Ook hangen er foto’s van modellen die ontwerpen uit de laatste Spring/Summer ‘19 collectie dragen.

 

 

Het unieke van deze samenwerking is dat drie bezoekers de mogelijkheid krijgen een onvergetelijke overnachting te boeken via Booking.com. Het jacht dat gebruik wordt in de modeshow van alice + olivia, en dat twee slaapkamers en twee badkamers bevat, is beschikbaar voor bezoekers van Booking.com. Waan je in de haven van het prachtige Positano, terwijl je letterlijk een paar stappen verwijderd bent van het kloppende hart van de New York Fashion Week.

Iedereen die geïnteresseerd is in deze fashionreis moet snel zijn: er zijn maar een aantal nachten beschikbaar om te boeken. Op 5, 6 en 7 september zet Booking.com elke dag, om 23:00 uur CEST, een verblijf van één nacht aan boord van het Fashion Yacht online voor 11, 12 en 13 september. De gelukkigen die een verblijf aan boord van het jacht boeken, mogen een nacht verblijven op dit schitterende jacht in de stijl van alice + olivia. Dat is dé ultieme fashionweekervaring! Gasten die de accommodatie boeken mogen op 12 en 13 september shoppen in de boetiek van alice + olivia. Deze unieke ervaring kan worden geboekt voor slechts $59 (US dollar) door Booking.com te bezoeken via de website.

“Reizen is altijd al een grote inspiratie voor me geweest; het maakt voor mij een groot deel uit van het creatieve proces. Dit seizoen is het thema van mijn presentatie ‘Passport to Wonderland.’ Ik wilde dat de collectie en experience een weerspiegeling is van vrouwen overal ter wereld en de bruisende landen en culturen die zij vertegenwoordigen; de prints, patronen en kleuren uit elke bestemming blijven me inspireren”, aldus Stacey Bendet, CEO en Creative Director van alice + olivia. “Ik hoop dat we door deze samenwerking met Booking.com de wereld van het reizen kunnen laten samensmelten met de wereld van de mode, om zo de invloed van fashion op reizen en vice versa te benadrukken.”

“Mode speelt een grote rol in het plannen en voorbereiden van de vakanties van onze klanten naar alle plekken ter wereld. We vinden het geweldig om te zien hoe mode door onze samenwerking met alice + olivia onze klanten vertrouwen en plezier brengt”, voegt Gillian Tans toe, CEO van Booking.com. “Dit initiatief tijdens de New York Fashion Week is de beste manier om mode en reizen samen te ervaren, met een ultieme New York fashion-ervaring in een toffe en unieke accommodatie.”

Dit unieke initiatief is een showcase van een scala aan accommodaties, in combinatie met de collectie van alice + olivia. Het toont zo de enorme diversiteit aan accommodatietypes op Booking.com. Daarmee is het een prachtig voorbeeld van de vele onvergetelijke reiservaringen die klanten kunnen beleven bij de meer dan 5,5 miljoen aangemelde overnachtingsmogelijkheden, waaronder vakantiehuizen, appartementen en andere unieke verblijven. Een lijst met Booking.com-accommodaties die nauw verbonden zijn met de locaties in de alice + olivia Spring/Summer ‘19 collectie is op verzoek beschikbaar.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.