5 Arabische restaurants die je niet mag missen in Ras Al Khaimah

Ben je op zoek naar de beste Arabische restaurants in Ras Al Khaimah? Bezoek dan een van deze uitstekende restaurants die authentieke gerechten uit het Midden-Oosten serveren.

Dineren bij maanlicht in Ras al-Khaimah

Dineren bij maanlicht

Marjan, Waldorf Astoria

Dit fine-dining restaurant in Ras Al Khaimah serveert traditionele en fusiongerechten. Marjan staat bekend om zijn fantasierijke menu en is sinds zijn introductie in 2014 een favoriet bij het publiek. Met een prachtig uitzicht op de Arabische Zee en het eiland Marjan, biedt het een onvergetelijke ervaring.

Reem Al Bawadi, Al Naem Mall

Van Arabische lantaarns tot elegante bogen, deze goed geprijsde outlet is zowel populair als traditioneel. Het bekroonde menu bestaat uit rustieke salades, vlees- en visgerechten. Probeer de bekende shish tauk (chicken skewers) of Sultan Ibraheem (lokaal gevangen vis). Tot slot zijn pistache-baklava en umm Ali musts.

 

Lees ook dit artikel: Meer restaurant tips

 

Al Fanar Restaurant en Café

Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Al Fanar Restaurant and Café. De inrichting, die je terugbrengt naar de Verenigde Arabische Emiraten van de jaren ’60, zet de toon voor de traditionele Emirati-gerechten, terwijl het speciaal voor bezoekers ontworpen menu de nieuwsgierige geest verzadigt. Ga voor jesheed, verkruimelde babyhaai gekookt met ui en gemengde Arabische kruiden, en neem als dessert leqaimat (ook lugamat), gefrituurde deegballen met dadelsiroop, een favoriet tijdens de heilige maand Ramadan.

Al Jazeera, Hilton Al Hamra Beach en Golf Resort

Ervaar de warme gastvrijheid en heerlijke gerechten, vers bereid door de deskundige Libanese chef-kok. Van soepen en salades tot warme en koude mezze, geniet van je favoriete Midden-Oosterse gerechten in het hoofdrestaurant of op het grote tuinterras. Er is ook live oosterse muziek en een buikdanseres.

 

 

Al Bahar, Hilton Ras Al Khaimah Resort and Spa

Van een barbecue in Arabische stijl tot een lichte brunch aan het strand, Al Bahar is een geweldige optie voor ontbijt of lunch, met een prachtig uitzicht op de oceaan. Je vind zeevruchten gemarineerd met lokale kruiden bij het buffet, terwijl het creatieve à-la-carte menu hedendaagse variaties op traditionele gerechten biedt. Al Bahar wordt aanbevolen vanwege zijn relaxte sfeer en lichte, lokale gerechten.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.