Parc La Clusure ontvangt haar 2½ miljoenste gast

Parc La Clusure in Bure/Tellin ontving gisteren mevrouw Esther Hoedemakers uit Venray als 2½ miljoenste gast sinds de start van de camping. Esther en haar drie kinderen waren zeer verrast toen zij bij aankomst door de parkleiding in de bloemetjes werden gezet. Als prijs ontvingen zij een week vakantie op Parc La Clusure in een superluxe Marrantes stacaravan.

De familie Hoedemakers reisde samen met de familie Baselmans uit Oostrum naar de Ardennen om op Parc La Clusure vakantie te vieren. Zij kozen voor deze locatie door de mooie ligging en goede beoordeling van de 4,5 ster camping door de ANWB.

Camping Parc La Clusure

Parc La Clusure ligt in het hart van de Belgische Ardennen in een prachtige vallei aan de oevers van het riviertje de L’Homme. De Nederlandse eigenaren, Jan en Nympha Jehee gingen 26 jaar geleden met het vakantiepark van start en het groeide door de jaren uit tot het ‘grootste openluchthotel van de Belgische Ardennen’. De geboden faciliteiten staan garant voor een geslaagde korte of lange vakantie. Sinds jaar en dag is het vakantiepark met vele kampeervoorzieningen, verhuur-accommodaties en faciliteiten bekend bij Nederlanders en Belgen. Parc La Clusure is de ideale uitvalbasis voor een ontdekkingstocht per auto, fiets, mountainbike of wandeling door de natuur van de mooie Ardennen.

 

Lees ook dit artikel: Ontdek de Belgische Ardennen

 

Als initiatiefnemer is Parc La Clusure aangesloten bij de marketingorganisatie BestCamp. 19 Topcampings annex vakantieparken in België, Nederland en Frankrijk zijn partner van deze groeiende organisatie. Het BestCamp-label staat garant voor kwaliteitscampings met minimaal vier sterren en veel faciliteiten. De potentiele vakantiegast kan eenvoudig boeken op de site.

 

 

Daarnaast is Parc La Clusure sinds 2015 lid van Leading Campings of Europe samen met slechts 38 andere topcampings in Europa.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.