Gambia nieuwe winterbestemming voor Thomas Cook

Vanaf komende winter voegen Thomas Cook en Neckermann Reizen Gambia toe aan het reeds brede bestemmingsportfolio. In navolging van Senegal, dat inmiddels niet meer weg te denken is uit het aanbod, zorgt Gambia voor een verbreding van het aanbod in het zonzekere West Afrika.

Foto Contributor Grietje

Gambia, ook wel ‘the smiling coast of Africa’ genoemd is een winterzonbestemming die inmiddels een sterke positie heeft in de Nederlandse markt. De Thomas Cook Groep is sterk vertegenwoordigd in Gambia en er wordt fors geïnvesteerd in Thomas Cook Hotels & Resorts. Deze winter worden Cook’s Club Gambia, het tweede hotel van dit nieuwe concept, en Sunprime Tamala geopend. Dit zijn de eerste twee hotelformules van Thomas Cook die hun deuren openen in Gambia die tevens het vertrouwen in, en de groeiambitie van de reisorganisatie op, deze vakantiebestemming weergeven.

 

 

“Sunprime Tamala is zonder twijfel één van de mooiste aanwinsten in Gambia; deze adult only accommodatie is speciaal voor Thomas Cook ontworpen en gebouwd en is prachtig gelegen, direct aan het langgerekte palmenzandstrand. De kwaliteit en stijl is absoluut onderscheidend te noemen en de ‘swim-up’ kamers bieden ultiem comfort. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten hier een onvergetelijke vakantie gaan beleven en direct verknocht zullen raken aan Sunprime” aldus Ronald van Bruchem, manager business development van Thomas Cook Nederland “We zijn er ook super trots op dat we, in navolging van de eerste Cook’s Club op Kreta, nu ook de deuren kunnen openen van Cook’s Club Gambia. Het nieuwste concept binnen Thomas Cook Hotels & Resorts is nu al een groot succes in Nederland en staat voor ‘de nieuwe manier van vakantievieren’. De ligging, zowat óp het strand, is fantastisch en de sfeervolle Cantina geeft de unieke ‘city vibe’ sfeer.”

 

 

Het product aanbod van Thomas Cook en Neckermann Reizen in Gambia bestaat deze winter, naast Sunprime en Cook’s Club, uit een ruim aanbod van diverse andere accommodaties in diverse prijsklassen. Er wordt 4 keer per week rechtstreeks gevlogen met Corendon Airlines van zowel Maastricht als Amsterdam op Banjul, de luchthaven van Gambia. Met als leuke extra, gratis parkeren op Maastricht Airport voor onze klanten.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.