Bretagne is unieke golfbestemming in Frankrijk

Van 28 tot 30 september vindt bij Parijs de Ryder Cup 2018 plaats. De ideale gelegenheid om na afloop zelf een balletje te slaan op enkele van de mooiste banen van Frankrijk.

Sinds juli 2017 brengt de hogesnelheidslijn reizigers in anderhalf uur van Parijs naar Rennes. Hét ideale startpunt voor een golfbreak in Bretagne. De regio is een echte golfbestemming met een grote variatie in het aanbod. Bretagne wordt aan drie kanten omringd door de zee, dus het zal geen verrassing zijn dat de regio een aantal spectaculaire banen telt, die zowel gevarieerd als soms ook technisch veeleisend zijn. Vooral wanneer moeder natuur meespeelt door wat wind, zon of zelfs zeewater aan het spel toe te voegen! Enkele onvergetelijke holes vind je in Pléneuf-Val-André (11e) en in Dinard (6e). De banen zijn gevormd door het landschap, wat voor adembenemende uitzichten zorgt.

 

 

Kwaliteit voorop

Kwaliteit en duurzaamheid staan in Bretagne hoog in het vaandel. Een certificaat identificeert de banen die net dat beetje extra doen om er voor te zorgen dat je golfvakantie voldoet aan je verwachtingen of deze zelfs overtreft. Dit betekent onder andere: goed onderhouden banen, een hartelijk welkom, meertalige ontvangst, aandacht voor duurzaam toerisme en een breed aanbod aan faciliteiten.

Buiten de fairway

Ook na het golfen is het in Bretagne goed toeven. Voor de nodige ontspanning beschikken veel golfbanen over wellnessmogelijkheden en het eten in de regio is heerlijk. Bretagne staat vooral bekend om haar uitstekende vis en zeevruchten (oesters worden hier niet alleen bij bijzondere gelegenheden gegeten!), maar verwacht heerlijk verse en vaak lokale producten, waar je ook bent.

 

 

Het golfen is in Bretagne bovendien perfect te combineren met wat sightseeing. Maak bijvoorbeeld een ritje langs de spectaculaire kust, breng een bezoek aan de charmante historische stadjes of geniet van de rust van de ongerepte natuur.

Golfpas

Om extra te genieten van het golfen in Bretagne biedt de regio een voordelige golfpas aan. Deze geeft toegang tot de banen in Saint-Malo, Les Ormes en Dinard. De pas is inclusief twee overnachtingen en ontbijt.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.