Het ultieme vriendinnenuitje in 48 uur Ras Al Khaimah

Of je nu het vrijgezellenfeest van het jaar organiseert, een verjaardagsfeestje voor je vriendinnen of gewoon een weekendje welverdiende rust voor vermoeide moeders, Ras Al Khaimah is de plek om naartoe te gaan. Je vindt hier alles wat je leuk vindt, van je goed in de watten laten leggen tot feesten, maak je klaar voor een fabelachtig vriendinnenuitje.

Donderdag avond: Ladies Night

Eenmaal gesetteld in je kamer kan de pret beginnen, vanavond is julle avond. Ga naar de The Bay Sports Bar en krijg 3 gratis drankjes of ga naar The Cove Rotana waar dames 50% korting krijgen van 5pm tot 11pm. Mis Club Inferno niet in Rixos Bab Al Bahr, hier kun je gratis naarbinnen tot 23:30. Ben je opzoek naar een speciael avond? Het is ook Ladies Night bij Ice Land Water Park van 7pm tot 11pm.

Vrijdagochtend: Tijd om te ontspannen

Het is tijd om de spa te bezoeken! Boek voor een aantal fantastische behandelingen die worden aangeboden in de spa’s van Ras Al Khaimah – van scrubs en omslagdoeken tot stoom en massages, je zal de spa verlaten als herboren. Geniet van eersteklas faciliteiten, van de Turkse hamam en een verfrissende ijsdouche in de Anjana Spa van Rixos, geniet van het flotatiebed en de kruidensauna in de Waldorf Astoria Spa, of ga naar het Golden Tulip Khatt Springs Resort & Spa. Dit bergresort ligt bij natuurlijke, gemineraliseerde warmwaterbronnen en biedt fantastische spa-arrangementen, Ayurvedische behandelingen en nog veel meer.

Yoga op het strand

Yoga op het strand

Vrijdagmiddag: kies je plezier

Als je van all-you-can-eat en fine dining houdt dan kun je je uitleven tijdens een heerlijke brunch. In Ras al-Khaimah vind je een aantal fantastische plekken om te brunchen. Meze en Sanchaya in het DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island hebben hun krachten gebundeld voor Spice Route Friday. Je kunt hier al heerlijk brunchen vanaf AED 150. De Tiki Brunch in Trader Vic’s Mai Tai Lounge is een leuke aangelegenheid waar je heerlijke cocktails kunt drinken en genieten van een live band. Ontdek hier nog meer fantastische plekken om te brunchen.
Je kunt ook gaan voor een actieve middag bij Al Wadi Equestrian Adventure Centre, boek een paardenrijtocht door de woestijn. Of ga suppen of golfen in de prachtige Tower Links Golf Club.

 

 

Zaterdagochtend: rust en stilte

Geniet van een ontspannen ochtend bij het hotel, op je gemak bij het zwembad in de zon. Sommige hotels hebben een zwembad dat alleen toegankelijk is voor volwassenen zodat je kunt ontspannen in ultieme rust. Er zijn een aantal fantastische accommodatiemogelijkheden voor groepen in Ras Al Khaim, waaronder villa’s met 3 slaapkamers in The Cove Rotana of suites met 3 slaapkamers in het DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island . Het Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah heeft prachtige strandvilla’s voor maximaal 4 personen en kan in grote hoeveelheden worden geboekt. Je kan ook meerdere kamers kunnen boeken bij het all-inclusive resort Rixos Bab Al Bahr, of een ontspannende detox nemen bij het Alma Wellness Retreat, waar je in een schattige één- of tweepersoons cabine je even waant in een stukje woestijn.

 

 

Zaterdagmiddag: tijd voor thee

Ga langs bij het Waldorf Astoria Ras Al Khaimah voor nog een laatste traktatie – een heerlijke Afternoon Tea. Zoek een tafel uit in de iconische lobby lounge van Peacock Alley, met zijn ongelooflijke klokken en weelderige interieurs, of dineer bij Camelia, waar meer dan 150 losse soorten thee van over de hele wereld worden geserveerd, inclusief seizoensgebonden jam en gebak, en uitzicht over de Perzische Golf.

Ontdek de thee cultuur

Ontdek de thee cultuur

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.