Hertz klanten krijgen een #HertzSuperStart met gratis Wi-Fi

Hertz Europe, onderdeel van Hertz Global Holdings, Inc. (NYSE:HTZ), introduceert om te vieren dat het bedrijf 100 jaar oud is, de gratis mobiele Wi-Fi in meer dan 200 vestigingen in Europa. De gratis 4G Internet verbinding met extra opties zoals gratis tot 30 minuten per dag internationaal telefoneren, een vertaalfunctie en stadsgidsen, worden via de draagbare Hertz Connect device ter beschikking gesteld bij geselecteerde vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Om te genieten van de Hertz Connect diensten, hoeven klanten uit de VS en deelnemende landen in Europa en Azië-Pacific enkel een huurauto te reserveren via de Hertz website als lid van Hertz Gold Plus Rewards® en minimaal 250 Euro, US Dollar of Ponden te besteden*.

 

 

Daarnaast kunnen alle leden van het loyaliteitsprogramma Hertz Gold Plus Rewards hun huur tot twee dagen voor ophalen annuleren zonder extra kosten (voorwaarden en condities zijn van toepassing). Andere programmavoordelen zijn: de balie overslaan in meer dan 50 luchthavenlocaties wereldwijd, gratis extra bestuurder, 25% korting op kinderzitjes, reward punten voor elke huur en kortingen die het hele jaar geldig zijn voor reserveringen die via de Hertz website zijn gemaakt.

 

 

Michel Taride, Group President, Hertz International, zegt: “De reis van Hertz om ‘s werelds eerste keus autoverhuurmaatschappij te worden is begonnen in 1918. Om onze eeuw te vieren bieden wij gratis ‘Go Anywhere’ Wi-Fi in Europa met Hertz Connect met andere belangrijke voordelen om er zeker van te zijn dat onze loyale klanten altijd een #HertzSuperStart hebben wanneer zij bij ons huren. Vanaf onze start, zijn wij altijd de pioniers geweest in de branche en wij gaan door om waardevolle service differentiatie te bieden aan onze klanten door hen altijd nieuwe redenen te geven om voor ons te kiezen. Wij kijken er naar uit gedurende het jaar meerdere #HertzSuperStart initiatieven met u te delen.”

Exclusieve diensten via de nieuwe Hertz Connect device zijn:

  • Onbeperkt 4G Internet verbinding in Europa
  • De mogelijkheid om tot 5 apparaten te verbinden
  • Tot 30 minuten per dag gratis internationaal telefoneren
  • Beschikbaar in 7 talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Mandarijns, Portugees en Spaans met vertaalfunctie
  • Directe verbinding met de medewerkers van Hertz klantenservice
  • Informatie over kaarten en kortingen van evenementen, shows en attracties waar de klant heen reist

Klanten die nog geen lid zijn van het beste loyaliteitsprogramma Hertz Gold Plus Rewards, kunnen gratis lid worden via de website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.