Bezoek de Bike MOTION Benelux in de Jaarbeurs Utrecht

Bezoek de Bike MOTION Benelux in de Jaarbeurs Utrecht. Bike MOTION Benelux is dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. Vind de nieuwste accessoires, innovatieve technieken en vaardigheden, routes, bestemmingen, kleding en natuurlijk de nieuwste sportieve fietsen. Van 2 t/m 4 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Start van je fietsseizoen

Bike MOTION start je fietsseizoen! Zodra de voorjaarsklassiekers starten, begint het wielerbloed bij iedereen weer sneller te stromen en worden de fietsen klaargemaakt voor het nieuwe seizoen. In het vroege voorjaar begint het fietsen weer echt te leven. Op dat moment wil iedereen natuurlijk die nieuwe fiets, hippe outfit en de laatste snufjes. Dat vind je op Bike MOTION Benelux, van 2 t/m 4 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Met de mooiste merken, de nieuwste fietsen, gaafste gadgets en alle informatie die nodig is om je fietsprestatie voor het komende seizoen te verbeteren. Volg 1 van de kennissessies, ontmoet profwielrenners, test nieuwe modellen op de race testbaan of het mountainbike parcours, laat je huidige fiets professioneel checken en afstellen en geniet van al het moois uit de sportieve fietswereld. Dit is het moment!

 

 

Aanbieding voor AWIN publishers

  • Dagkaart aan de kassa € 16,-
  • Voorverkoop via AWIN publisher online is € 12,- t/m 1 maart 2018
  • Voorverkoop via AWIN is € 14,50 van 2 t/m 4 maart 2018

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 2, 3 en 4 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook op vrijdagmiddag fietsplezier beleven op de beurs. Themaland van deze editie is outdoorwalhalla Zwitserland. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €2,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Comments are closed.