Inschrijving voor de Cycle Tour Amsterdam is geopend!

Wielrenners kunnen 10 juni genieten van een mooie voorjaarstoertocht met 4 verrassende routes tijdens de Cycle Tour Amsterdam. De 8e editie van dit Amsterdamse fietsevenement vindt plaats op 10 juni 2018.

Routes

Organisator Le Champion heeft routes over 50, 80, 110 en 145 km uitgezet langs pittoreske dorpjes, molens en natuurgebieden die je Groot Amsterdam laten ontdekken. Met de start en finish op de ArenA Boulevard in Amsterdam fiets je samen met honderden andere fietsfanaten in deze afwisselende en prachtige omgeving.

 

 

Tussensprint en klimtijdrit

De Cycle Tour Amsterdam biedt voor iedere fietser een mooie route met afstanden van 50, 80, 110 en 145 km. Daarnaast wordt je tijdens de 110 en 145 km afstanden verrast met een tussensprint bij DTS en bij de 145 km met een heuse klimtijdrit bij Spaarnwoude. Daag jezelf en je fietsmaten uit! De verschillende routes zijn geheel uitgepijld en de vele vrijwilligers zorgen onderweg voor de benodigde energie. Zo kunnen de fietsers genieten van een onbezorgde rit.

 

 

Het officiële goede doel van de Cycle Tour Amsterdam is Stichting Spieren voor Spieren. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. De opbrengsten die Cycle Tour Amsterdam ophaalt met sporters en sponsoren wordt onder andere besteed aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar spierziektes en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Wil jij je inzetten voor de stichting Spieren voor Spieren? Dat kan! Bij je inschrijving kan je een vrijwillige bijdrage doen of maak een actiepagina aan.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.