Nieuwe Odyssee reisgids over Duurzame Ardennen verschenen

Bij Odyssee Reisgidsen is zojuist de gids Duurzame Ardennen verschenen. De Belgische Ardennen zijn rijk aan indrukwekkende rotsformaties, slaperige dorpen, woeste rivieren en steile hellingen. De Ardennen vormen het groene en vriendelijke gezicht van Wallonië.

Het is een ideale regio voor actieve vakantiegangers. Vanuit alle dorpen lopen talrijke wandelwegen de heuvels in. Ook voor fietsers en mountainbikers zijn er speciale routes uitgezet. Kajakkers kunnen terecht in de wateren van de Lesse, Ourthe, Amblève en Semois. Behalve sportieve activiteiten bieden de Ardennen ook culinaire genoegens.

Duurzame karakter

Deze Odyssee Reisgids is de eerste Nederlandstalige reisgids die aandacht besteedt aan het duurzame karakter van en het duurzaam verblijven in het groene hart van Wallonië. In 4 afzonderlijke hoofdstukken worden de Luikse, Naamse en Luxemburgse Ardennen alsmede de Laars van Henegouwen beschreven.

 

 

De Odyssee Reisgids Duurzame Ardennen biedt

  • Wandel- en fietssuggesties
  • Elk hoofdstuk beschrijft duurzame activiteiten op het gebied van verblijven, fietsen, wandelen en ambachten
  • Praktische informatie
  • Horeca met lokale en duurzame producten

De gids telt 110 blz. en kost €19,50. Ook als e-book verkrijgbaar.

De auteur

Robert Declerck publiceert over uiteenlopende onderwerpen: erfgoed, toerisme, wetenschap en technologie, gastronomie en geschiedenis.

 

 

Bijdragen van zijn hand verschijnen in kranten, tijdschriften, op websites en in boeken. Hij schreef eerder voor Odyssee Reisgidsen de succesvolle gids Wandelen in Gent. Binnenkort verschijnen Wales en Wandelen in Wenen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.