Turkish Airlines officiële sponsor The Dutch Masters – Indoor Brabant

The Dutch Masters – Indoor Brabant vindt plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch van 8 tot en met 11 maart 2018. Dit jaar maakt het evenement voor het eerst deel uit van de Grand Slam-toernooien in de paardensport, samen met CHIO Aachen, CHI Genève en CSIO Spruce Meadows in Calgary.

Turkish Airlines

Hiermee treedt het toe tot de hoogste categorie in de professionele paardensport.

Sportevenementen

Cengiz İnceosman, General Manager van Turkish Airlines in Amsterdam: “Turkish Airlines is, als een van ’s werelds meest prestigieuze luchtvaartmaatschappijen, altijd vereerd om zulke gewaardeerde internationale sportevenementen te steunen. Ons primaire doel is niet alleen om onze passagiers te vervoeren: we willen ze een superieure vluchtervaring geven bij hun ontdekking van de wereld. Bovendien halen we veel energie uit het bereiken van ons publiek op andere vlakken dan de luchtvaart alleen, zoals via onze uitgebreide wereldwijde sportsponsorschappen. Ons doel nu is om met onze passagiers in contact te blijven via onze wereldwijde sponsoringen, zoals dit kwalitatieve sportevenement.”

 

 

Springcompetitie

The Dutch Masters – Indoor Brabant biedt 4 dagen van ongeëvenaarde springcompetitie met onder anderen 9 van de 10 beste springruiters ter wereld en World Cup-dressuurwedstrijden.

 

 

Ook is er een spectaculaire finale op 11 maart, waar Turkish Airlines als officiële sponsor 2 businessclasstickets naar een bestemming naar keuze verloot onder het publiek.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.