Ja ik wil! Open dag trouwen in het Zuiderzeemuseum

Waar vind je zo veel romantiek en historie bij elkaar als in het Zuiderzeemuseum? Sfeervolle doorkijkjes en intieme locaties tegen de weidsheid van het IJsselmeer op de achtergrond… Eeuwige trouw in een historisch decor!

Het Zuiderzeemuseum nodigt 25 maart aanstaande bruidsparen uit voor de Open dag trouwen. Geliefden ontdekken deze dag geheel vrijblijvend alle mogelijkheden voor een onvergetelijke en complete trouwdag. Van muziek tot die ene perfecte jurk, alles voor de mooiste dag is aanwezig. Zo komt, ‘ja ik wil’ toch een stukje dichterbij.

Kijken, ontdekken, genieten

Deelnemers maken een verrassingstocht door het buitenmuseum met onder andere een bezoek aan de prachtige kapel en de verschillende horecagelegenheden. Onderweg snoepen ze in de bakkerswinkel een stukje bruidstaart en genieten ze in het Amsterdamse Huis van diverse hapjes en gerechten met bijpassende wijnen en champagne. Diverse experts presenteren inspirerende ideeën op het gebied van onder andere bruidsjurken, trouwkostuums, ballondecoraties, foto- en videografie en bloemen.

 

 

Deelnemende experts

Deelnemende experts zijn: Kapsalon Pardoes, Lakenman trouw- en showauto’s, Peal Sound Support, Wijn van Daan, YourWeddingShop, BVE Fotografie, Dansschool Pasofino, De Jong Fleuriade, De Vries juwelier, FeestHoorn ballondecoraties, FEESTkiosk, Het Bourdoir bruidsmode Hoorn, Hotel De Koepoort, Maikel Hurts Videografie, Marsha Steltenpool & Friends , Micha & Diana’s Patisserie, Schutz Mannenmode, Travel Counsellors Nederland B.V.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.