Conservatoriumstudenten strijden om Music Award

3 maart 2018 vindt om 20.00 uur de 18e editie van de inmiddels zeer populaire MUSIC AWARD MAASTRICHT plaats in Conservatorium Maastricht. Ditmaal staat de MUSIC AWARD MAASTRICHT in het kader van viool.

Tijdens deze feestelijke avond strijden na een voorselectie conservatoriumstudenten Klara Gronet, Mimi Jung, Erika Ngarmcroh, Andrej Roszyk, Alexis Roussine en Grigorii Tadtaev om de hoofdprijs van de Music Award Maastricht ter waarde van €4.500.

Prijs

Deze prijs wordt toegekend door een professionele jury met als voorzitter Stefan Rosu, Philharmonie Zuid-Nederland. De jury beoordeelt de studenten op basis van onder andere hun muzikaliteit, potentie en presentatie. Daarnaast zal het publiek bepalen wie van deze studenten de publieksprijs van € 500 verdient.

 

 

Samenwerking tussen cultuur en bedrijfsleven

De Music Award Maastricht is een initiatief van Conservatorium Maastricht en de Rotary Club Maastricht die door sponsoring van met name Laura Metaal Steel People, Australian Valley Wines & Stichting Kanunnik Salden/Nieuwenhof meer loopbaankansen bieden aan getalenteerde studenten van Conservatorium Maastricht.

 

 

Het concert vindt plaats op 3 maart 2018 om 20.00 uur in de Willem Hijstekzaal van Conservatorium Maastricht, Bonnefantenstraat 15 in Maastricht. Kaarten kosten €15.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.