Succesvolle 60ste editie van het Vakantiesalon in Brussel

Het Vakantiesalon in Brussel heeft zijn 60ste verjaardag in stijl gevierd: meer dan 105.000 bezoekers op zoek naar reisinspiratie en -ervaringen konden er niet alleen kennismaken met 350 exposanten, maar ook talrijke animaties en activiteiten beleven.

Ook in 2018 is en blijft het Brusselse Vakantiesalon de grootste toeristische beurs van België.

Professioneel advies en onvergetelijke belevenissen

Met liefst 350 exposanten verspreid over ruim 33.000 m2 in 3 paleizen van Brussels Expo was de 60ste editie van het Brusselse Vakantiesalon opnieuw dé place-to-be voor reizigers op zoek naar inspiratie. Het Vakantiesalon staat vooral bekend voor de adviezen die reisspecialisten er geven. Maar de bezoekers worden er ook verrast met unieke belevenissen. Dat was dit jaar niet anders: zo werden ze in de wellnesszone in de watten gelegd met massage- en relaxatiesessies. Zelfs een duikinitiatie behoorde tot de mogelijkheden. In het cooking theatre werden hun smaakpapillen dan weer verwend met lekkernijen uit alle hoeken van de wereld. Uniek dit jaar was een tentoonstelling over de mijlpalen van het toerisme in België.

 

 

Meer dan geslaagde 60ste verjaardag

De vele bezoekers hadden groot gelijk, want meer dan 2.000 reisspecialisten stonden klaar op de stands om hun vragen te beantwoorden en hen reiskriebels te geven. Net zoals het Autosalon of Batibouw geeft het Vakantiesalon de toeristische sector de komende maanden een echte boost. De talrijke exposanten hebben reden genoeg om op het Vakantiesalon aanwezig te zijn: dankzij deze beurs kunnen ze voorspellen wat de reistrends van 2018 worden.

 

 

Olivier Dumelie, directeur van het Vakantiesalon: “Een 60ste verjaardag moet in stijl gevierd worden. Met het hele team hebben we ons ingezet om onze bezoekers een vorstelijk onthaal te geven. We halen hen even uit de dagelijkse sleur om hen te laten wegdromen, gelukzalige momenten te bezorgen, een reis rond de wereld te laten maken op 1 dag. Kortom, we willen alle zintuigen prikkelen, zodat elke bezoeker zijn ideale vakantieformule kan vinden. Op naar de vakantie!” De 61e editie van het Vakantiesalon vindt plaats van 7 tot 10 februari 2019.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.