Campings met het ultieme vakantiegevoel strijden om Awards

De genomineerden voor de ‘Camping Experience of the Year-awards zijn bekend. Deze prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. Kandidaten voor de prijs zijn díe campings, die de vakantieganger het ultieme vakantiegevoel bezorgen.

Er zijn 6 categorieën in het leven geroepen: ‘Wellness-Spa’, ‘Sport’ en Activiteiten’, ‘Culinair’, ‘Natuur’, ‘Stilte’ en tot slot ‘Fietsen’. Tijdens de Caravana in Leeuwarden (18 t/m 23 januari 2018) wordt elke dag een winnende camping per categorie bekend gemaakt.

Kamperen

Robbert Jan Meerpoel, directeur Campingnavigator.com: “Soms zie je als kampeerder door de bomen het bos niet meer. Er zijn zó veel campings in Europa. Daarom hebben we deze prijs ingesteld, die we jaarlijks willen uitreiken aan campings die álles bieden om hun gasten tijdens het verblijf gelukkig te maken.” De uitslag is tot stand gekomen via de reviews op Campingnavigator.com en via een panel van campingconsulenten, dat elk jaar in totaal vele honderden campings bezoekt.

 

 

Genomineerde campings per categorie

  • Wellness Spa: Camping Vidor (Italië), Yelloh! Village Club Farret (Frankrijk), Riva Bella Spa Resort (Frankrijk), Schwarzsee (Oostenrijk), Sandsletta Camping (Noorwegen).
  • Sport en Activiteiten: La Ballena Alegre (Spanje), Witterzomer (Nederland), Les Sablons (Frankrijk), Laerdal Ferie og Fritidspark (Noorwegen), De Papillon (Nederland).
  • Culinair: Sass Dlacia (Italië), Les Genêts d’Or (Frankrijk), Marivoll Resort Camping (Noorwegen), Bellamare (Italië), Seencamping Stadlerhof (Oostenrijk).
  • Natuur: Camping Resort La Marmolada (Italië), Les Arches (Frankrijk), Ramberg Gjestegard (Noorwegen), Camping Bled (Slovenië), Europacamping Nommerlayen (Luxemburg).
  • Stilte: Midden-Drenthe (Nederland), Geversduin (Nederland), Camping Eifelidyll (Duitsland), Podere Sei Poorte (Italië), Hornnes Camping (Noorwegen).
  • Fietsen: Sägemuhle Camping-Residence (Italië), De Weyert (Nederland), Seeburger See (Duitsland), Boflaten Camping (Noorwegen), Donaupark Tulln (Oostenrijk).

Over Campingnavigator.com

Campingnavigator.com, voorheen Kosmos Campingwijzer, bestaat in 2018 35 jaar en is toonaangevend op de Nederlandse kampeermarkt. Sinds de eerste papieren campinggids in 1983, is Campingnavigator uitgegroeid tot een Europees online platform met ruim 7.900 campings.

 

 

Campingnavigator verbindt kampeerders en campings bij het vinden van de ideale kampeerlocatie en accommodatie. Campings worden jaarlijks bezocht en geïnspecteerd door eigen Campingnavigators. Stuk voor stuk kampeerders in hart en nieren. Zij weten als geen ander wat een kampeerder drijft.

Over Caravana

Van 18 tot en met 23 januari 2018 vindt voor de 58e keer de grootste kampeerbeurs van Nederland plaats: de Caravana. Jaarlijks reizen er ruim 45.000 bezoekers naar Leeuwarden om alvast in de kampeersfeer te komen. En dat is niet raar: naast kampeermiddelen en accessoires, vindt men op de Caravana ruim 200 campings die samen zestien verschillende bestemmingen vertegenwoordigen!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.