Hotel Okura Amsterdam wint publieksprijs ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018’

Hotel Okura Amsterdam heeft de publieksprijs voor Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018 in ontvangst genomen tijdens de jaarlijkse Horecava. De wedstrijd ‘Beste Leerbedrijf Horeca’ is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven en leermeesters voor de horecasector onder de aandacht te brengen. Namens de branche organiseert Stichting Vakbekwaamheid Horeca deze wedstrijd.

Begeleiding

De titel wordt uitgereikt aan horecabedrijven die onderscheid maken in de manier waarop zij leerlingen een plek bieden en begeleiden. Hotel Okura Amsterdam stond samen met Het Hooihuis in Roosendaal en Italian bar-bistro City Hall Leiden in de Top 3 van Nederland. Het Hooihuis werd door de jury gekozen, het publiek riep Hotel Okura Amsterdam uit tot winnaar.

 

 

Trots

Eugène Oostenbrink, Director of Human Resources van Hotel Okura Amsterdam: “Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie die wij als team hebben neergezet. Onze ambitie is om employer of choice binnen onze branche te zijn, onder andere door meer nadruk te leggen op positief en betrokken leiderschap, de ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers nog verder uit te breiden en er op die manier voor te zorgen dat elke medewerker zich ambassadeur van Hotel Okura Amsterdam voelt en dit ook uitdraagt.

 

 

Dat geldt niet alleen voor onze medewerkers, maar zeker ook voor leerlingen en stagiaires die de eerste stappen van hun carrière bij ons zetten. Dat juist zij ons hebben verkozen tot Beste Leerbedrijf Horeca is een bekroning op het werk van het voltallige Okura team.”

Over Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is lid van The Leading Hotels of the World en onderdeel van een internationale keten met wereldwijd meer dan 80 luxe hotels, bestaande uit Okura Hotels & Resorts, Nikko Hotels International en Hotel JAL City. Hotel Okura Amsterdam is het enige hotel van de Okura-groep in Europa en beschikt over 300 kamers. Het hotel biedt haar gasten hoogstaande hotelaccommodatie, culinaire verwennerij met keuze uit 4 restaurants met een Michelin-onderscheiding en ultramoderne spa-faciliteiten. Hotel Okura Amsterdam ligt op korte afstand van zowel het zakelijke district van Amsterdam als van belangrijke toeristische attracties.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.