Ryanair lanceert open dag voor hotels om Go Direct te gebruiken

Ryanair kondigde vandaag (18 januari) een open dag aan voor hoteleigenaars en exploitanten, die hen de mogelijkheid biedt om ‘Go Direct’ te gebruiken en hun tarieven en beschikbaarheid op de Ryanair Rooms-website te vermelden via ‘Ryanair Rooms Direct’, Ryanair’s nieuwe extranet supply channel.

Nieuwste iniatief

Als het nieuwste initiatief onder het “Always Getting Better” -programma van Ryanair, geeft Ryanair Rooms Direct hotels toegang tot 130 miljoen klanten per jaar op de nummer 1 reiswebsite van Europa, die 50 miljoen bezoekers per maand trekt en hotels de mogelijkheid biedt om de hoge commissie die is betaald aan Booking.com te vermijden. Ryanair biedt geen bod op uw merknaam of uw zoekwoorden en om de vraag te stimuleren, zullen we commissies aan klanten doorgeven als reiskrediet om als beloning op Ryanair-vluchten te besteden. De open dag vindt plaats in Londen op 19 februari in de De Vere Grand Connaught Rooms en biedt onafhankelijke hotelketenbeheerders een kans om hun eigendom aan te melden voor dit revolutionaire nieuwe programma.

 

 

Verheugd

Ryanair’s directeur van Ancillary Revenue Greg O’Gorman zei: “We zijn verheugd om de eerste in een reeks ‘Ryanair Rooms Direct’ Open Days in steden in heel Europa aan te kondigen, waarvan de eerste in februari in Londen wordt gehouden, om nog meer hotels en pensions de kans te geven zich bij Ryanair aan te melden Kamers Direct.

 

 

Hotels kunnen hun inventaris vermelden voor de laagste beschikbare commissie op de markt en ontdekken hoe ze hun eigendommen rechtstreeks op Ryanair.com kunnen promoten bij 130 miljoen klanten in 33 landen in Europa. Ryanair.com is goed op weg om de ‘Amazon of Travel’ te worden, met meer dan 600 miljoen bezoekers per jaar, dus dit is een geweldige kans voor accommodatieaanbieders om met ons in bed te gaan en hun inventaris aan meer mensen dan ooit tevoren aan te bieden.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.