Taiwan: populaire vakantiebestemming 2018 volgens Google

Steeds meer mensen weten de weg naar Taiwan te vinden, en dat is niet voor niets! Het land is rijk aan eeuwenoude tradities, prachtige berglandschappen, tropische stranden en hippe hotspots. Volgens Google groeit Taiwan nog meer in populariteit in 2018.

Taiwan Tourism is van 9 tot en met 14 januari 2018 aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht. Bezoek de stand voor informatie, inspiratie en de leukste reistips over Taiwan.

Zoekdatarapport

Elk jaar brengt Google een ‘’zoekdatarapport’’ uit. Hierin staan ook de bestemmingen waarop mensen het meest zoeken. In 2018 verwacht Google dat Taiwan enorm gaat groeien. In 2018 raadplegen steeds meer mensen Google voor informatie over Taiwan.

 

 

Op naar Taiwan!

Van een wandeltocht in de wilde tropische jungle tot aan fietsen langs een ongerepte oostkust. Voor avontuurliefhebbers is Taiwan het antwoord! Taiwan is net zo groot als Nederland en daardoor makkelijk te bereizen. De hoofdstad Tapei heeft zich ontwikkeld tot moderne hotspot en is een ideaal startpunt voor een reis door het land.

 

 

De Taiwan Tourist Shuttle, een trein die je razendsnel en voordelig het hele land doorbrengt, vertrekt vanuit de hoofdstad en zorgt ervoor dat je geen bezienswaardigheid hoeft te missen. Ontdek de tropische stranden in het zuiden rondom Kenting, de ruige Oostkust of bezoek de eeuwenoude tempels. Liever wat cultuur opsnuiven? Bezoek dan een van de belangrijkste toeristische attracties van het land: het National Palace Museum in Taipei.

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

 Comments are closed.