GoAmerika beloont origineel plan met droomreis

Je eigen droomreis naar Amerika bedenken en hem dan als GoAmerika Travel Pro Team nog mogen uitvoeren ook. Met die ‘vakantiebaan’ geeft reisspecialist GoAmerika een vervolg aan de succesvolle campagne GO OR NO GO van vorig jaar. In GO OR NO GO mag een uitverkoren consumentenpanel een reis naar de Verenigde Staten testen, als Facebook-rapporteurs en als hoofdpersonen in een magazinereportage.

GO OR NO GO 2018

GO OR NO GO 2018 wordt onder het motto Verzin & win een reportagereis gelanceerd op de Vakantiebeurs, die van 10 tot 14 januari in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. Wie wil solliciteren, mag zich online inschrijven bij GoAmerika en moet zijn team én reisplan presenteren op de Facebookpagina van de Amerika-specialist. Hoe origineler het plan is, hoe groter de kans dat Facebook-volgers en de uiteindelijk beslissende vakjury de kandidaten selecteren voor de tweede sollicitatieronde in april. GoAmerika is vooral benieuwd naar de invulling van de reisdroom, meer dan naar de gewenste bestemming binnen de Verenigde Staten. Voorwaarde is dat het team op één adres woont en/of tot één familie behoort.

 

 

Wie wil weten hoe het is om als GoAmerika Travel Pro Team door de Verenigde Staten te reizen, kan de Travel Pro’s van vorig jaar vragen stellen op de stand van GoAmerika in het Visit the USA Paviljoen in Hal 3 van de Vakantiebeurs (stand A63). Werner en Hester, Stephen en Kassie en Kevin en Daniëlle vertellen er graag over hun ervaringen in Detroit, Florida en het Wilde Westen.

 

 

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

 Comments are closed.