Val Thorens lanceert My serenity gids om stress te vermijden

Sinds 2012 staat welzijn centraal in het skigebied van Val Thorens. Ieder jaar werkt Val Thorens weer samen met een team van professionals om zijn gasten de meest positieve en ontspannende ervaringen te bieden.

Skigebied gaat stapje verder

Deze winter gaat het skigebied nog een stapje verder door een unieke samenwerking met de Franse dokter Philippe Rodet, specialist op het gebied van omgang met stress. Samen heeft men de MY SERENITY gids uitgebracht, een methode met heldere en eenvoudige adviezen om met stress om te gaan, weer even helemaal op te laden en het leven op een positieve manier in te vullen!

 

 

Waarom de MY SERENITY gids?

Val Thorens heeft een filosofie: het samen beleven en delen van unieke momenten en ervaringen, of men nu met het gezin, met vrienden of als stel komt. Zich goed voelen, gelukkig zijn en terugkeren naar huis met een hoofd vol positieve herinneringen…die dingen die u de kracht geven om terug te keren naar het ‘echte leven’.

 

 

Vanuit deze wens om de ‘welzijnspartner’ te zijn voor iedereen, heeft het skigebied deze gids ontwikkeld. MY SERENITY staat voor een uniek en totaal vernieuwend initiatief om het persoonlijke verlangen na te streven, anti-stress barrières op te bouwen, en deze sensatie zo lang mogelijk vast te houden, zelfs na terugkeer naar huis.

Philippe Rodet en Val Thorens

Philippe Rodet is dokter en auteur van verschillende boeken over de mogelijkheden om de effecten van stress te doen verminderen, zoals de bestseller ‘Le bonheur sans ordonnance’ (geluk zonder recept). Hij heeft gekozen om mee te schrijven aan deze gids: “In Val Thorens komen alle factoren bij elkaar om zich geheel te ontdoen van stress en de batterijen weer helemaal op te laden. De klanten ervaren een positieve invloed op hun welzijn en de ontmoetingen met de mensen en de landschappen zijn de sleutels om op zoek te gaan naar het geluk.”

MY SERENITY is in het hele skigebied terug te vinden

Een methode met 16 stappen om de sleutels van het geluk te vinden en 2 praktische oefeningen. Het dynamische skigebied nodigt u uit voor welzijn en ontspanning. Talrijke etablissementen bieden verkwikkende ervaringen: een vitaminerijk ontbijt, wandelingen, gezonde maaltijden, ontspannen in de spa, concerten….Coaches bieden ook begeleiding en nieuwe persoonlijke activiteiten, zoals Anita met haar yogalessen in de sneeuw of Caroline met het Qi-Gong toerskiën….

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.