Genomineerd voor het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2018

10 uitjes zijn in de race voor de titel het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2018’. Tijdens de ANWB-verkiezing voor het leukste uitje brachten ANWB-leden in totaal 100.000 stemmen uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel voor de landelijke als provinciale verkiezing.

Nieuw dit jaar is de categorie ‘Leukste uitje over de grens’. Wie de winnaars zijn wordt bekend gemaakt op 9 januari 2018 tijdens een feestelijke bijeenkomst tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

De top 10 van genomineerde uitjes in Noord-Brabant

  • 1. Boerenbondsmuseum Gemert in Gemert
  • 2. Cooking adventure in Hoogeloon
  • 3. Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg
  • 4. Hullie Speelboerderij in Uden
  • 5. Mini Efteling in Nieuwkuyk
  • 6. Museum Klok & Peel in Asten
  • 7. PreHistorisch Dorp in Eindhoven
  • 8. SpaPuur in Tilburg
  • 9. SpaSense in Geldrop
  • 10. Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek

 

 

Leukste uitje

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de 8e keer. Vorig jaar werd Museum Klok & Peel in Asten het ‘Leukste uitje van de provincie Noord-Brabant’. Efteling in Kaatsheuvel en Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek staan in de top 10 van de landelijke verkiezing. Kijk op anwb.nl/leuksteuitje voor een overzicht van alle genomineerden van de verkiezing van het ‘Leukste uitje’.

 

 

Op anwb.nl/landvananwb zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. Dankzij de inbreng van bezoekers is en blijft het Land van ANWB dé plek waar iedereen in Nederland het perfecte dagje erop uit, avondje uit of weekendje weg vindt.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.