Deze kerstmarkten moet je beslist bezoeken en win een reis naar de kerstmarkt van Düsseldorf

Belastingvrij winkelen of appelwijn drinken op een roze kerstmarkt. Genieten van kerstbrood op de Weihnachtsmarkt of meelopen in de ‘Christmas Fairytales’ optocht. Klinkt dat niet als “all I want for Christmas” in je oren? Ook maak je kans op een kerstreis van Oad door te stemmen op jouw favoriete kerstmarkt.

 

BTW vrij winkelen in de Mall of America

De Mall of America in Bloomington, op slechts 5 minuten rijden van het vliegveld, is het grootste indoor koopparadijs van Amerika! Kies uit 520 winkels. Eet in een van de 50 restaurants. En uren speelplezier in het Nickelodeon indoor pretpark. Omdat je geen btw betaalt op kleding en schoeisel is dit de perfecte plek voor al je kerstinkopen. Met het gratis couponboekje van verkeersbureaus.info krijg je nog eens $5.000 extra korting.

 

 

Appelwijn drinken op de Roze Kerstmarkt in Frankfurt

Ontdek jij de roze ballen op de speciale lhbt kerstmarkt? Of luister je graag naar de klokkenspellen, als er maar liefst 50 tegelijkertijd luiden door heel Frankfurt. Drink warme appelwijn, maak een gezellige stadswandeling met vrienden en koop originele kerstcadeaus bij de kraampjes voor thuis.

weihnachtsmarkt-frankfurt

 

Je eigen kerstbrood bakken in Nordhorn

De knusse binnenstad van Nordhorn verandert vanaf 27 november in een kerstparadijs. Proef zelfgemaakte likeur, jam en warme Glühwein en bak je eigen kerstbrood-aan-een-stok. Op zondag breidt het aantal kraampjes uit met de Handwerkersontage: handgemaakte decoraties en originele kerstcadeautjes. Wat koop jij voor je vrienden en familie in Nordhorn?

 

Meelopen in de Christmas Parade in Valkenburg

Valkenburg aan de Geul wordt, naar eigen zeggen, omgetoverd tot dé Kerststad van Nederland. De officiële opening laat niet lang meer op zich wachten. 18 november aanstaande opent de Kerststad al met de bekende Christmas Parade. Deze ‘Christmas Fairytales’ wil je niet missen.

De Christmas Parade in Valkenburg

 

Kies jouw favoriete kerstmarkt en win

Met jouw stem kan je een kerstreis van Oad winnen. Laat weten wat jouw favoriete kerstmarkt van Nederland, Duitsland of België is, vul je e-mailadres in en doe mee. Simpeler een kerstreis winnen kan bijna niet, stem hier en win die reis.

 

 

Comments are closed.