Co-creatie leidt tot uniek zwemaccommodatie op vakantiepark

Bright Buildings en Van Egdom ontwikkelden een unieke zwembadaccommodatie voor vakantiepark Eiland van Maurik, voorzien van een open te schuiven zonnedak en een spectaculaire glij-combinatie.

Wisselvallig weer

Het Eiland van Maurik laat de vakantiepret van haar gasten niet langer beïnvloeden door het wisselvallige Nederlandse weer. Deze zomer investeerde het park in een bijzonder nieuw zwembad, waar ongeacht het weer het hele jaar ‘binnen’ gezwommen kan worden met een ‘buiten’gevoel.

 

 

Highlight van de moderne, transparante constructie zijn het schuifbare zonnedak en de zijwanden die open en dicht kunnen. Hiermee kan het overdekte bad met mooi weer worden opengezet. Een aanwinst voor families: ouders genieten vanaf hun ligstoel buiten in het zonnetje van hun spelende kinderen in het zwembad.

 

 

Voor de kids is er veel entertainment in het nieuwe 15 meter bad, met twee spectaculaire waterglijbanen: de Crazy Cone en Tube 1200. Voor de kleintjes is het bestaande spraypark van Aqua Drolics in het ontwerp van het nieuwe zwembad geïntegreerd. Dat het nieuwe zwembad op een hoge waardering mag rekenen van de bezoekers, blijkt al uit de eerste lovende gastrecensies op social media.

Het Nederlandse bedrijf Bright Buildings, specialist in slimme daglichtoplossingen, werd dankzij het innovatieve ontwerp ook de opdracht voor de bouw gegund. De glijbanen werden geleverd door de firma van Egdom, ook bekend van haar recente opdrachten voor het Tikibad en Hof van Saksen. Bright Buildings en Van Egdom presenteren op de EAS in Berlijn de nieuwste oplossingen voor vakantieparken om gasten te verrassen en het buitenseizoen te verlengen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.