Promofilm Griekenland wint videowedstrijd voor de regio Europa

“Greece-A 365-Day Destination”, de nieuwste promotievideo van de Griekse Nationale Toerisme Organisatie (GNTO) heeft  op de videowedstrijd van de Wereldtoerismeorganisatie UNWTO de eerste prijs voor de regio Europa in de wacht gesleept.

griekenland-halkidiki

Griekenland

Met deze video wordt bevestigd dat Griekenland, een bestemming is voor alle seizoenen en niet alleen voor de lente en de zomer, maar ook voor de herfst (die eruit ziet als zomer) en de winter. Lente, zomer, herfst of winter. Griekenland is het hele jaar rond een prima bestemming.

 

 

GNTO, het Grieks Verkeersbureau

Dat is de boodschap van de nieuwste promotievideo van de Griekse Nationale Toerisme Organisatie (GNTO). De film “Greece-A 365-Day Destination” zet de beelden, geluiden en kleuren van Griekenland in de vier seizoenen van het jaar in de schijnwerpers.

 

 

De video is de Griekse inzending voor de 2e editie van de videowedstrijd van de Wereldtoerismeorganisatie, een VN-organisatie die zich bezighoudt met toerisme.

ikos-resorts-dorp-griekenland

Greece-A 365-Day Destination

Ook wordt de Greece-A 365-Day Destination film vertoond op verschillende internationale toeristische filmfestivals rond de wereld in de loop van volgend jaar.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.