Ontdek Istanbul in de herfstvakantie

Ben je nog op zoek naar een geweldig vakantieland om aanstaande herfstvakantie naar toe te gaan? Zoek dan niet verder en overweeg om een vliegticket naar Turkije te boeken. Turkije is een hippe, voordelige en zeer interessante vakantiebestemming, die ook met kleine kinderen tijdens hun vakanties bezocht kan worden.

Tickets naar Istanbul in de aanbieding

De tickets naar Istanbul zijn vaak in de aanbieding en als je nog voordeliger uit wilt zijn, kun je ook een all-inclusive reis naar één van de vele 5-sterren resorts overwegen. Via de website kun je voor slechts €21,90 per persoon een e-visum Turkije aanvragen.

 

 

Het verstandig om dit voor je vertrek online in orde te maken, aangezien het niet langer mogelijk is om bij aankomst op het vliegveld in het bezit van een visum te komen. Als je het visum niet alleen voor jezelf maar ook voor alle andere leden van het gezin (inclusief de kinderen) online aanvraagt, scheelt dat een hoop tijd en gedoe. Met je visum in de hand en het adres van je hotel of resort in je broekzak kun je bij aankomst direct van je vakantie beginnen!

 

 

Atatürk Airport in Istanbul, de luchthaven waar je aankomt als je hebt besloten om Istanbul een bezoekje te brengen, is de thuishaven van Turkish Airlines die naar alle bestemmingen wereldwijd vliegt, maar die je ook van dienst kan zijn op een binnenlandse vlucht. Het vliegveld is modern, schoon en prettig te bereizen en je zult merken dat het je bij aankomst niet aan service zal ontbreken.

Als je via Turkijevisumaanvragen.nl al je visum online hebt gekocht, kun je meteen door naar de kofferband en het vliegveld verlaten om in een taxi te springen en van enkele prachtige plekken in Istanbul te gaan genieten. Nu je toch in deze geweldige stad Istanbul bent, mag een bezoekje aan de Grand Bazaar, ook wel bekend als Kapalıçarşi, echt niet ontbreken. Pas wel op dat je niet verdwaalt in een van de tientallen straatjes met meer dan duizend winkels.

Je vind hier geweldige souvenirs en je kunt van heerlijke lokale hapjes en drankjes genieten. Als je echt een goede indruk van het Turkse leven wilt krijgen, sla een bezoekje aan deze bazaar dan niet over. Istanbul de grootste stad van Europa en ligt op twee continenten. In Turkije droomde ze er altijd al van om een spoorverbinding tussen deze twee continenten aan te leggen en bijna een eeuw later, in 2013, opende Turkije de Marmaray, een ondergrondse metro die Europa met Azië verbindt.

Als je tijdens de aanstaande herfstvakantie in Istanbul bent, koop dan een kaartje voor de metro en ervaar hoe het is om met de metro over twee werelddelen te rijden. 

Je kunt op de site van Turkijevisumaanvragen.nl als je in Nederland of in België woonachtig bent gemakkelijk, voordelig en snel in het Nederlands een visumaanvraag voltooien en je zult dan al binnen enkele uren over je visum kunnen beschikken.

De visum Turkije kosten bedragen slechts €21,90 per persoon voor jouw e-visum Turkije en beleef hierna een herfstvakantie die je nooit meer zult vergeten!

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

Comments are closed.