Het eerste Europese Hyatt berghotel opent in de Franse Alpen

De Amerikaanse Hyatt groep opent deze winter haar eerste Europese berghotel in het Franse wintersportoord La Rosière. Het boetiekhotel zal 47 kamers en 22 suites bieden, waarvan 12 speciaal ingericht voor families.

In knusse chaletwijk, bij de pistes

Het Hyatt Centric bevindt zich op een steenworp afstand van de pistes en liften in de chaletwijk Les Eucherts. Het ontwerp combineert de kosmopolitische vibes van een urban boetiekhotel met de sfeervolle ambiance van een bergchalet. Het hotel biedt tevens 2 restaurants, conferentieruimte en een SPA met o.a. zwembad, binnen- en buitenjacuzzi’s, sauna, hammam en massage services.

 

 

Met de komst van dit boetiekhotel krijgt La Rosière er twee restaurants bij die ook toegankelijk zijn voor niet-gasten: het trendy La Tavola is een trattoria, geïnspireerd op de Italiaanse keuken van de naastgelegen Aosta vallei. H40 wordt een knusse bistrobar met Savoyaardse gerechten. Opening van het Hyatt Centric is gepland in december. Meer informatie op www.larosiere.net.

 

 

La Rosière: skiën in Frankrijk en Italië

Het vriendelijk ogende skioord La Rosière ligt tussen de grote jongens Tignes en Les Arcs en heeft zich ontwikkeld als een betaalbare familiebestemming. Dat komt onder andere door een divers aanbod van ski-in/ski-out accommodaties en gunstige familiepassen voor het skigebied Espace Bernardo. Bijzonder is dat de 160 km aan pistes zich uitstrekken over Frans en Italiaans grondgebied. De vele pistes op de zuidhelling bieden een groot zon- en lichtvoordeel, vooral vroeg in het seizoen. De hoogte op 1850 meter én het microklimaat staan garant voor voldoende sneeuw. Meer informatie over dorp en skimogelijkheden op www.larosiere.net.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.