Travel Gift Shop: de tofste reiscadeaus op één plek

Balen dat de zomervakantie nu echt voorbij is? Blijf voortaan het hele jaar in vakantiesferen met een (woon)accessoire, sieraad, tas of gadget die je liefde voor reizen weergeeft! Vandaag lanceert Travel Gift Shop een platform waarop de tofste reisgerelateerde cadeaus worden verzameld op een plek.

Van opblaasbare eenhoorns tot aan handige tote bags en van bijzondere wereldbollen tot aan praktische paspoorthoesjes. Travel Gift Shop cureert de producten handmatig en plaatst alleen de meest unieke, handigste en leukste items online, en verwijst hierbij naar externe partners die het reisproduct verkopen.

Van opblaasbare eenhoorns tot bijzondere wereldbollen

In de Travel Gift Shop vinden bezoekers (woon)accessoires, gadgets, sieraden en tassen voor op reis of juist voor als de vakantie weer voorbij is. Van opblaasbare eenhoorns tot aan handige tote bags en van bijzondere wereldbollen tot aan praktische paspoorthoesjes. Het aanbod wordt dagelijks gecheckt op beschikbaarheid en prijzen. Indien een product is uitverkocht bij een partnerwebsite, wordt gelijk gezocht naar een alternatieve optie. Er worden elke week nieuwe travel gifts toegevoegd.

 

 

Travel Gift Shop werkt alleen samen met betrouwbare Nederlands(talig)e partijen die aangesloten zijn bij Thuiswinkel Waarborg, of verkopers die vanuit Nederland verzenden en een hoge waardering hebben. Travel Gift Shop is een initiatief van Chantal Schram, oprichtster van reisblog Reisdoc.nl.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.