Qatar Airways maakt toegang tot wereldwijd netwerk in Nederland nog makkelijker

Qatar Airways vergroot de toegankelijkheid tot haar wereldwijde netwerk met gratis treinkaartjes van en naar Schiphol Airport. Hierdoor is het voor Nederlandse passagiers niet alleen makkelijker om van en naar het vliegveld te reizen, maar besparen zij ook op hun reiskosten.

Gratis treinkaartje

Iedereen die via qatarairways.com/nl vliegtickets koopt, heeft – zolang de voorraad strekt – recht op een gratis treinkaartje. Tot en met 31 december 2017 reizen de klanten van een willekeurig treinstation binnen Nederland naar Schiphol Airport en omgekeerd.

 

 

SUBTITEL

Qatar Airways vliegt dagelijks met een Boeing 777-300ER heen-en-weer tussen Doha en Amsterdam. Passagiers die vliegen met Qatar Airways, staat een prettige overstap te wachten op de thuisbasis van de luchtvaartmaatschappij, Hamad International Airport (HIA). Vanuit Hamad International Airport in Doha vliegt de luchtvaartmaatschappij naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd, waaronder Kaapstad, Denpasar, Bangkok, Sydney en Auckland. Het vliegveld biedt onder meer de meest luxe businessclasslounges en meer dan 40.000 vierkante meter winkel- en restaurantoppervlakte met meer dan zeventig winkels en dertig horecagelegenheden.

Qatarr Airways

In juni 2017 werd Qatar Airways tijdens de uitreiking van de Skytrax Awards voor de vierde keer uitgeroepen tot ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij. Daarnaast won het bedrijf de awards Beste Airline in the Middle East, World’s Best Business Class en World’s Best First Class Airline Lounge.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een gratis treinkaartje, dienen reizigers voorafgaand aan het boekingsproces de promotiecode QRTRAIN17 in te voeren. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de actiepagina.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.