Deze 6 overnachtingen in extravagante caravans zul je nooit meer vergeten!

Caravans zijn het perfecte thuis weg van huis. Of je nu in het hart van de stad wilt verblijven of midden in de natuur wilt staan, een caravan heeft iets speciaals en combineert vintage design met modern comfort. Dat caravans populair zijn in Nederland wisten wij allang, maar dat Booking.com ook een aantal speciale caravans in het buitenland aanbiedt waar jij jouw vakantie door kan brengen nog niet. Daarom hier zes fantastische tips voorde volgende vakantie!

Les Sorinières, Frankrijk

Reis terug in de tijd naar de jaren 70 met deze originele American Airstream-caravan. In een mooie bloemrijke tuin staat Caravane Airstream Américaine 1976. Het is het best te omschrijven als een hippie-accommodatie met een vintage inrichting, inclusief vinyl-platen en funky lakens. Toch hoef je je niet helemaal afgezonderd te voelen van de moderne wereld: er is gratis WiFi, een kitchenette en een tv met dvd-speler. Het zonneterras is ideaal om aan je kleurtje te werken.

 

 

Dayton, Oregon, Verenigde Staten

The Vintages Trailer Resort ligt tussen Dundee en McMinnville in het hart van de wijnstreek Oregon Wine Country. De vintage caravans kijken uit op de wijngaarden en zijn van alle gemakken voorzien. Gasten kunnen ontspannen bij het zwembad, een fiets huren om de omgeving te verkennen, en ‘s avonds op een eigen patio genieten van een goed glas wijn en een prachtige sterrenhemel.

Bonn, Duitsland

BaseCamp Bonn is gevestigd in een voormalig pakhuis en heeft een flinke verzameling caravans, VW-minibussen, American Airstreams en oude treinwagons met elk een eigen thema. Een niet-alledaagse campingervaring is gegarandeerd en het centrum van Bonn ligt op minder dan 5 km afstand. Voor de backpackers is er een winkeltje, sportfaciliteiten en tours om de omgeving te verkennen.

Kaapstad, Zuid-Afrika

Hoe zou je het vinden om op een dak in het centrum van de drukke hoofdstad te overnachten? The Grand Daddy beschikt over individueel ingerichte caravans in het centrum van Kaapstad, op slechts 15 minuten lopen van het Victoria & Alfred Waterfront. Deze fantastische Airstream-caravans zijn uniek ingericht om gasten te inspireren en de cultuur van verschillende delen van Zuid-Afrika te laten ervaren.

 

 

Berlijn, Duitsland

Retro caravans en huisjes in twee oude fabriekshallen: dit is de Hüttenpalast in de trendy Berlijnse wijk Kreuzkölln. Het zijn unieke accommodaties op een indoor camping waar je in de zomer lekker kunt ontspannen in de prachtige tuinen met terras.

Texel, Nederland

Het Camp Silver Island Hideaway ligt in de schilderachtige omgeving van Texel. De moderne design-accommodaties zijn gevestigd in futuristische caravans. Er wordt een ontbijt met biologische producten van het eiland voor je klaargemaakt en de Dome-tent heeft een loungegedeelte dat tot laat in de avond geopend is.

Boek deze verblijven op Booking.com.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.