Zeilende veerdienst Eilandhopper breidt traject uit

Eilandhopper, de zeilende veerdienst over Wad en IJsselmeer, zal deze zomer ook De Cocksdorp op het noordelijke puntje van Texel aan gaan doen. In verschillende weken zal het mogelijk zijn om van West-Terschelling naar De Cocksdorp te zeilen en andersom, van De Cocksdorp naar West-Terschelling. Onderweg zal er drooggevallen en op het Wad overnacht worden. Eilandhopper is sinds deze week weer in de vaart.

Twee zeilschepen

Eilandhopper bestaat uit twee zeilschepen die wekelijks hun eigen ronde langs verschillende havens varen. In het midden van de week komen zij elkaar tegen en kan er desgewenst overgestapt worden. Samen verbinden zij alle waddeneilanden en verschillende havens langs het IJssel- en Markermeer, van Amsterdam tot Lauwersoog. Fietsen mogen mee aan boord worden genomen.

 

 

De dienstregeling van Eilandhopper is te vinden op de website. Deze zomer loopt het veerseizoen van 14 juli tot en met 27 augustus.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.