Grote renovatie voor Avila Beach Hotel Curaçao

Als vooraanstaand hotel op het Caribische eiland Curaçao moet je weleens kritisch naar je eigen product kijken. Dat doen ze dan ook maar al te graag bij het Avila Beach Hotel. Om die reden is de Ocean Front Blues-vleugel compleet onder handen genomen.

Ocean Front Blues kamers

Ze zijn favoriet bij stelletjes en honeymooners, de Ocean Front Blues kamers op Curaçao. En om verliefde gasten nog meer privacy te geven, zijn alle twintig kamers extra geluidsbestendig gemaakt en is de tussendeur weggehaald. De dubbele bedden hebben ruimte gemaakt voor een kingsize bed en de kitchenette heeft het veld ook moeten ruimen. Hiervoor heeft elke kamer een nieuwe mini-koelkast en koffie- en theefaciliteiten gekregen. Daarnaast zijn ook de meubels in de badkamer en op het balkon volledig vernieuwd en is het dak gerenoveerd.

 

 

De naam zegt het al: Ocean Front Blues. Elke kamer heeft een adembenemend uitzicht op de Caribische Zee. Het ‘uitzicht’ ín de kamer zelf is ook gemoderniseerd en een stuk frisser geworden, maar heeft wel zijn eigen Caribische, romantische sfeer behouden.

 

 

Belle Terrace

Eind 2016 was het hele interieur van het Belle Terrace restaurant & het Zee Terras al vernieuwd. Nu hebben ze ook een nieuw dak gekregen, die ongewenste regendruppels buiten laten en meer schaduw geeft. Aan één ding is niet gesleuteld: het fenomenale uitzicht.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.