Groot aantal kinderen neemt overdekt kids waterpark ‘Playa’, Tikibad Duinrell in gebruik

In aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het ‘startschot’ en nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in gebruik.

Opening van waterpark Playa

 

 

Glijplezier

Kinderen kunnen veel glijplezier beleven in het bijna 1.000 m² grote kids waterpark Playa in het nieuwe gedeelte van het tropische glijbanenparadijs Tikibad. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er vier bijzondere glijbanen en een groot waterklimtoestel met een ‘tipping bucket’ (kantelende waterton).Voor de kleintjes tot 4 jaar is er in Playa een verwarmd speelbad, waarin zij zich met hun ouders kunnen vermaken.

 

 

Door de uitbreiding heeft het Tikibad 1,3 kilometer aan glijbanen. Jaarlijks bezoeken 700.000 mensen dit vijfde grootste waterpark van Europa. H.R.J. Graaf Van Zuylen van Nijevelt, grondlegger van het waterpark, opende in 1984 het Tikibad. In de loop der jaren zijn er verschillende glijbanen en waterattracties toegevoegd met dit jaar als meest recente uitbreiding de driedubbele Cone glijbaan Triton en het kids waterpark Playa.
wann

Opening van waterpark Playa

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.