Etihad Airways introduceert nieuwe diensten voor en tijdens vluchten

Etihad Airways introduceert, op basis van feedback van haar reizigers, een aantal wijzigingen met als doel meer toegevoegde waarde en flexibiliteit te bieden.

Gratis chauffeur

De luchtvaartmaatschappij zal past haar Chauffeur Service aan na grondige evaluatie bij haar First en Business Class reizigers over het gebruik van de service. De gratis aangeboden service blijft behouden in Etihad Airways’ hub Abu Dhabi en de Verenigde Arabische Emiraten maar wordt vervangen door een betaalde optie aan speciale tarieven in alle andere steden. Deze wijziging gaat in op 03 juli 2017.

 

 

Als één van de initiatieven om meer reizigers meerwaarde te bieden, introduceert de maatschappij de Chauffeur Service als betaalde luchthaventransfer nu aan alle reizigers in alle reisklassen. Etihad Guest members verdienen bovendien miles met deze Chauffeur Service boekingen.

Passagiers geboekt in “The Residence” aan boord van de Airbus A380 toestellen, blijven van een niet-betaalde Chauffeur Service genieten op alle A380 bestemmingen: Abu Dhabi, Londen, Parijs, Sydney en New York.

Voor First en Business Class tickets die voor 3 juli 2017 zijn verkocht, blijft de huidige Chauffeur Service gelden op bestemmingen waar deze momenteel aangeboden wordt. Mohammed Al Bulooki, Executive Vice President Commercial bij Etihad Airways:

“Etihad Airways zoekt continu naar een aanbod dat reizigers meer toegevoegde waarde biedt en focust daarbij op de service-elementen die voor hen het belangrijkst zijn. Deze wijziging kadert binnen een bredere ontwikkeling van ons productaanbod waarmee we sterker willen inspelen op de individuele behoeften van de reiziger. Na grondige evaluatie passen we nu wereldwijd de Chauffeur Service aan, met uitzondering van Abu Dhabi waar een significant aantal passagiers de service gebruikt.”

“We stellen vast dat veel passagiers liever eigen regelingen kiezen voor luchthaventransfers. Door de Chauffeur Service te wijzigen laten we passagiers de keuze én verzekeren we dat onze tarieven competitief blijven mét behoud van uitstekende service in alle reisklassen, voor alle gasten.”

Etihad Airways biedt Economy Class gasten nu ook de mogelijkheid betaalde toegang te krijgen tot haar eigen Premium Lounges in Abu Dhabi, Londen, Manchester, Dublin, Parijs, Washington DC, New York JFK, Sydney Melbourne en Los Angeles. Gasten in Business Class kunnen nu kiezen voor een betaalde upgrade naar de luxueuze First Class Lounge en Spa bij vertrek of tijdens transit in Abu Dhabi

 

 

Aan boord introduceert Etihad Airways een innovatief ‘Neighbour-Free Seat’ concept. Deze optie biedt reizigers in Economy Class de mogelijkheid een bod te plaatsen op maximum 3 extra lege plaatsen naast hun originele zetelplaats – afhankelijk van beschikbaarheid en het type toestel. Hierdoor kunnen passagiers kiezen voor meer ruimte, comfort en privacy tegen een betaalbare prijs. Een succesvolle bieding wordt 30 uur voor vertrek bevestigd.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.