Luxe vakantievieren in Centraal-Amerika: 7 exclusieve hotels en villa’s

Een selectie van 7 verfijnde boutique hotels, watervilla’s en vijfsterrenresorts in Centraal-Amerika. Als luxe uitvalsbasis om koloniale steden, exotische stranden en unieke natuur te verkennen. Van Belize, Nicaragua tot Guatemala.

Watervilla Casa Ventanas, Belize

Vissen en roggen die je onder de glazen vloer van je slaapkamer ziet zwemmen en in alle rust genieten van je eigen privé-eiland. Het kan op het exclusieve Cayo Espanto voor de kust van Belize in het stijlvolle Casa Ventanas, een houten watervilla omringd door de Caribische Zee. Uiteraard ontbreken first class services niet en kan deze exclusieve getaway worden uitgebreid met dagtrips, excursies en private dinners op sterrenniveau.

 

 

Het eiland Roatan bij Honduras nodigt ook uit tot een luxe weekend weg. Het vijfsterren Grand Roatan Caribbean Resort is een eersteklas verblijf op loopafstand van West Bay beach en Tabyana beach. Vanuit de elegante villa’s wandel je zo richting het strand, duik je de heldere Caribische Zee in en snorkel je bij het tweede grootste koraalrif in de wereld.

Mukul Resort Golf & Spa, Guacalito de la Isla, Nicaragua

Wie op zoek is naar de combinatie van vijfsterrendesign en topfaciliteiten omringd door groen en helderblauw water, vindt het in Guacalito de la Isla in Nicaragua. Aan de Costa Esmeralda staat Mukul Resort Golf & Spa, een accommodatie met 37 ruime gastenverblijven die een zijn met de natuur en overal sea view hebben. Overnacht in een van de 23 Bohios treehouses, een Beach Villa of – voor wie rond de $6.000 USD per nacht kan neertellen – het 20.000 m2 grote Casona Don Carlos, een private beach residence.

Villa CieloMar Papagayo, Costa Rica

Villa Cielomar in Guanacaste is een van de meest gewaardeerde luxe verblijven in Costa Rica. Dit drie verdiepingen tellende huis trakteert je op een 180 graden view over Potrero Bay en de Catalina Islands en 6 slaapkamers om uit te kiezen. Het interieur is in harmonie met de omgeving waarbij gebruik is gemaakt van veel hout en ambachtelijke accessoires. Goed om te weten: een 18-holes Arnold Palmer golfcourse ligt om de hoek.

 

 

Las Flores resort, El Salvador

Voor een luxe verblijf in El Salvador is er boutique luxury resort Las Flores, tevens surf- en yoga retreat. Het heeft echt alles om zonder haast te ontspannen. Prachtige natuur, de vulkanische zandstranden van Playa Las Flores, de golven van de Stille Oceaan en topfaciliteiten zoals een spa, surfclub en yogalessen.

El Convento Boutique Hotel, Antigua, Guatemala

Een intiem, luxe hotel in Antigua, Guatemala. Het Convento Boutique Hotel vlakbij een kapucijnenklooster (convento) en heeft 26 unieke suites die uitkijken op de patio met een 100 jaar oude Tempixque boom. Een perfecte uitvalsbasis om de charmante UNESCO-stad Antigua met z’n Pacaya-vulkaan en koloniale gebouwen te ontdekken.

 

 

JW Marriott Panama Golf & Beach Resort, Panama

Het JW Marriott Panama Golf & Beach Resort in het prachtige Buenaventura, Panama, staat garant voor een verwenvakantie. Hier word je verwelkomd in kamers in koloniale stijl en maak je gebruik van een breed palet aan faciliteiten en services. Met lagune, diverse zwembaden, een golfcourse, privéstrand en een Panamees- en Japans specialiteitenrestaurant.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.